øjenlæge

Sådan holder du øjnene åbne hos en øjenlæge

Sådan holder du øjnene åbne hos en øjenlæge

De færreste skulle helst ikke falde i søvn hos en øjenlæge, og kedeligt er det da heller ikke, for man står måske med en del spørgsmål eller nogle symptomer angående ens øjne, som man gerne vil have svar på – hvorfor man er lysvågen i den situation.

Men det er jo en kendt sag, at det kan være svært at holde øjnene åbne, når man bliver bedt om det, og heldigvis har en øjenlæge da også nogle aggregater, der kan hjælpe til med at holde øjnene åbne, når man skal undersøges, men det er ikke alle klienter, der bryder sig om dem.

Det kan nemlig føles lidt som et overgreb at være fastlåst med disse apparater, mens man får øjnene undersøgt på den ene eller anden måde, så man vil helst om muligt forsøge at holde øjnene åbne på en naturlig måde.

Men det kan jo være virkelig svært, for der er jo også en årsag til, at man afholder stirrekonkurrencer for at se, hvem er kan holde øjnene åbne i længst tid uden at blinke.

Nogle er bedre til det end andre, men alle kan blive enige om, at ens øjne begynder at løbe i vand, man får rødme ved øjnene, og det begynder at gøre lidt ondt.

En hjælpende årsag er her, at man ikke behøver (altid) at åbne øjnene på vid gab, hvor det begynder at gøre ondt i lang tid. Mindre kan også gøre det.

Lad være med at fokusere på, at du skal holde øjnene åbne, for så tænker du mest på det. Lad tankerne vandre, men forsøge at holde øjnene i ro og ikke kigge for meget omkring.

Skal du have brug for en pause og blinke, kan du bede øjenlægen om tilladelse til det.

Den bedste øjenlæge på østerbro, hvis du spørger os, er da helt klart vibenshusoejenklinik.dk, som du bør tage at vælge.