apotek

Bestil håndkøbsmedicin online fra dit lokale apotek

Bestil håndkøbsmedicin online fra dit lokale apotek

De fleste danske byer har et eller flere apoteker centralt placeret, så de er nemme at komme til. Men i de tyndere befolkede landkommuner kan der godt være langt til det nærmeste apotek – især hvis man bor langt fra offentlig transport.

Derfor har mange apoteker allieret sig med dagligvare butikker rundt omkring i landsbyerne, således at du kan bestille dine apoteker varer – såvel receptpligtig medicin som håndkøbs lægemidler, kosttilskud og andre produkter fra apoteket – og afhente dem hos dit nærmeste håndkøbsudsalg.

Er du således bosiddende i Odsherred, vil du kunne bestille dine varer fra Asnæs Apotek, og hente dem i håndkøbsudsalg i Hørve, Fårevejle, Grevinge og Vig Lyng. Der ud over bringer Asnæs Apotek apotekervarer og læge ordineret medicin ud til plejehjem og hjemmepleje. Og er du ikke selv i stand til at afhente dine varer på et af oven for nævnte håndkøbsudsalg, kan du formedelst et mindre beløb få bragt din medicin direkte til døren.

Hvordan bestiller jeg læge ordineret medicin og håndkøbsmedicin online?

Når du ønsker at bestille medicin eller andre apoteker varer online til afhentning eller personlig levering, kan du gøre det via Asnæs Apoteks hjemmeside. Her kan du foretage en søgning på produktnavne eller dele heraf, hvorpå du føjer produktet til din bestilling.

Når du har samlet de produkter, du ønsker at bestille til et håndkøbsudsalg, til plejehjemmet eller hjem til dig selv, vælger du ”Gennemfør Bestilling” og udfylder derpå den følgende bestillings formular.

Ønsker du at bestille receptpligtig medicin, skal du klikke på ”Bestil kun receptmedicin”. Så får du mulighed for at indtaste dit CPR nummer. Har du en gyldig recept fra din læge, vil du kunne vælge den receptpligtig medicin du ønsker at tilføje. Du kan tjekke dine recepter ved hjælp af den app, som hedder Medicinkortet.

Bestil receptpligtig medicin og håndkøbsmedicin på asnaesapotek.dk