skulder- & nakkesmerter

Få den rette hjælp til dine skulder- & nakkesmerter

Få den rette hjælp til dine skulder- & nakkesmerter

Smerter i nakke og skuldre kan være så voldsomt generende, at det nedsætter livskvaliteten, dræner energien, og fjerner lysten til at virke i det daglige. Mange mennesker døjer hver eneste dag med smerter, spændinger og stivhed i muskler og led omkring nakke, ryg, lænd og skuldre, at de bliver nødt til at bedøve sig selv med smertestillende medicin.

Dette er selvsagt ikke den mest optimale måde hvorpå du kan komme smerterne til livs. Smertestillende medicin fjerner ikke problemets årsag, men dulmer kun symptomerne. Samtidig er der risiko for at du kan blive afhængig af den smertestillende medicin. Og så kan det da langt bedre betale sig at opsøge naturlige og langt mere effektive behandlings former – for eksempel hos en kropsterapeut.

Få hjælp til at fjerne årsagen til smerter i nakke og skuldre

Har du brug for professionel hjælp til fjernelse af skuldersmerter i Valby, behøver du ikke at køre så langt. I Valby finder du nemlig klinikken Den Blå Dør ved kropsterapeut Tine Weiss. Tine Weiss er uddannet fra ManuVision, som er et anerkendt og velanset uddannelses institut for flere retninger inden for kropsterapi.

Tine Weiss har førstehånds kendskab til alle former for nakke og skuldersmerter, idet hun selv har lidt deraf og derfor ved lige præcis hvor hæmmende denne form for smerte er i hverdagen. Hos Den Blå Dør kan du få hjælp til at genvinde eventuel tabt bevægelighed i dit skulderled og samtidig slippe for de enerverende smerter i skulder og nakke.

Med et behandlings forløb hos Tine Weiss fra Den Blå Dør vil du opleve markant bedring allerede efter den indledende session, og hernæst vil det kun gå den rigtige vej. Du vil få en øget krops bevidsthed og samtidig en behandling, som har mere langsigtede effekter end en normal massage.

Du kan læse mere om behandlingen mod skuldersmerte i Valby på denblådør.dk