stressbehandling

Få det bedre med den rette stressbehandling

Få det bedre med den rette stressbehandling

Stress er en forfærdelig tilstand, når den går hen og bliver kronisk. Hundrede tusindvis af danskere lever hver eneste dag med stress i en grad, som er skadeligt for det fysiske såvel som for det mentale helbred. Stress er at betragte som en folke sygdom, som rammer på tværs af sociale skel og samtidig ramme mænd og kvinder i alle aldre. Selv børn og meget unge mennesker kan udvise stress symptomer fra en meget tidlig alder. Og hvis stress får lov at udvikle sig til en kronisk lidelse, kan den have fatale konsekvenser.

Derfor er det meget vigtigt, at du – såfremt du er ramt af stress – får den rette hjælp til at komme igennem forløbet og ud på den anden side – for eksempel fra en dygtig autoriseret psykolog.

Hvad er en autoriseret psykolog?

En autoriseret psykolog er en person som er uddannet cand.psych. fra et anerkendt universitet, eller cand.pæd.psych.aut. fra DPU – Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. En autoriseret psykolog er underlagt Dansk Psykolog Forenings retningslinjer for etik og professionalisme i behandlingen, og modtager løbende supervision. Dette er din sikkerhed for en tryg psykolog behandling.

Hvad kan jeg opnå med en psykolog behandling?

Når du således opsøger en autoriseret psykolog med henblik på at få hjælp i forbindelse med stress, vil din psykolog først og fremmest lære dig at kende gennem en række spørgsmål omkring dit liv. Dette sker for at psykologen kan danne sig et billede af dine problemstillinger for på bedste vis at hjælpe dig videre til en bedre tilværelse uden stress. Du kan således forvente at komme styrket ud af et psykolog behandlings forløb – og samtidig lære dig selv bedre at kende.

Hvor kan jeg få en stress behandling i Skive?

Er du bosat i eller omkring Skive, kan du med fordel opsøge autoriseret psykolog Grethe Drejer – læs mere på grethedrejer.dk