psykolog

Få hjælp hos en psykolog, når livet gør ondt

Få hjælp hos en psykolog, når livet gør ondt

Alle mennesker oplever fra tid til anden at livet går i hårdknude. Det kan være rigtig svært at løse denne knude uden hjælp udefra. Og her kan en psykolog være til stor hjælp.

Kan en psykolog hjælpe mig med min livskrise?

Måske synes du det er overkill at opsøge en psykolog når du oplever en eksistentiel krise i løbet af dit liv. Og måske er du bange for at din psykolog vil mene at der er tale om rene bagateller. Men du behøver ikke at være nervøs for om din psykolog vil dømme dig eller dine problemer.

En dygtig psykolog ved at de problemer du oplever altid er reelle for dig. Du vil aldrig komme ud for at en psykolog dømmer dig eller dine problematikkers omfang. Psykologens opgave er at hjælpe dig med at håndtere disse problemer – ikke at nedgøre dem. Så selv om du måske oplever en lettere opgivende holdning hos dine venner eller hos din familie når du indvier dem i dine tanker og følelser vil en psykolog altid være fordomsfri.

Du vil blive mødt med åbenhed og nysgerrighed, og du vil få mulighed for at få snakket alting igennem. Din psykolog vil vide hvilke spørgsmål han eller hun kan stille til netop dit liv – og du vil kunne finde svarene dybt inde i dig selv.

Med hjælp fra en dygtig psykolog vil du kunne få indsigt i de mekanismer som styrer dit liv på godt og på ondt. Når du gennem psykolog samtaler hæver dig op i helikopter perspektiv vil det blive nemmere for dig at identificere de negative mønstre, og dermed bryde med dem. På den måde vil en psykolog behandling ikke alene kunne hjælpe dig ud på den anden side af dine kriser, men også sørge for at du kommer styrket videre.

Du kan kontakte din lokale psykolog via psykologen.dk