Uden Kategori

Få hjælp i krisetider hos en psykolog

Få hjælp i krisetider hos en psykolog

Står du midt i efterveerne efter en hård livsbegivenhed, eller døjer du med følge virkninger af stress? Har du været ude for en traumtisk hændelse – eller har du igennem længere tid befundet dig i en eksistentiel krise, som du har svært ved at se en ende på? Så er det meget muligt, at du vil have glæde af et forløb hos en dygtig og kompetent psykolog, som ved hjælp af samtale terapi kan hjælpe dig tilbage på rette spor.

Hvem går til psykolog?

Alle mennesker, som kæmper med tilsyneladende uløselige problemer relateret til det mentale, kan have gavn af en psykolog. Psykologer behandler ikke udelukkende mennesker med svære psykiske lidelser eller alvorlige depressioner – du kan også konsultere en psykolog, hvis du i hverdagen kæmper med udbrændthed og nedtrykthed, eller en sorg, som du ikke synes at kunne slippe af med.

En psykolog er ikke en læge som sådan – du vil ikke få stillet en diagnose eller få udskrevet medicin, når du besøger en psykolog. Du kan betragte din psykolog som en sparring partner, som kan hjælpe dig på vejen til personlig udvikling og en højere selvbevidsthed. Og igennem samtale og øvelser vil du kunne opnå en øget indsigt i de mekanismer, som er styrende for dine tanker, følelser og reaktioner på diverse forhold og situationer i dit daglige liv.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog i Gilleleje?

Hvis du er bosat i eller omkring Gilleleje, og her leder efter en dygtig psykolog, kan du med fordel besøge autoriseret psykolog Mette Herslund. Mette Herslund har flere speciale områder, som hun benytter i sin private praksis. Hos Mette Herslund kan du blive tilbudt såvel indviduel terapi som par terapi. Forløbene sammensættes efter den enkeltes behov og ønsker, og Mette Herslund vil på baggrund af sin erfaring gøre brug af passende psykoterapeutiske metoder i hver enkelt session. Læs mere på psykologmetteherslund.dk