psykolog

Få hjælp i sorg og krisetid hos en dygtig psykolog

Få hjælp i sorg og krisetid hos en dygtig psykolog

Der er ingen tvivl om, at sorg er en naturlig del af en proces omkring eksempelvis et dødsfald i den nære familie, eller måsket tabet af en elsket ægtefælle i forbindelse med en skilsmisse. Sorg er et eksistentielt grundvilkår, og alle mennesker gennemgår sorg i løbet af deres liv.

Hos nogle mennesker slår sorg og mismod dog hårdere end hos andre. Du skal således ikke skamme dig over at søge hjælp til at bearbejde din sorg hos en professionel psykolog, hvis du føler, at du virkelig ikke kommer videre.

Kan en psykolog hjælpe mig med min sorg?

Lige nøjagtig sorg er et utroligt følsomt emne, og det er derfor vigtigt, at du i forbindelse med sorg arbejde sørger for at være helt klar i mælet over for din psykolog. Selv om sorg er omgivet af et stort tabu, kan du være helt sikker på, at du får den bedste hjælp hvis du er åben omkring din sorg. På den måde kan du også nemmere opnå en afstemning af forventninger omkring udbyttet af terapien.

Det er i den forbindelse er meget vigtigt at slå fast, at man aldrig kommer sig over en sorg. Man kommer videre, og lærer at leve med sorgen. Og her kan en psykolog være en meget nyttig hjælper, når det handler om at finde de redskaber, som muliggør opbygning af en fremtidig tilværelse hvor sorgen er en evig følgesvend.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog på Nørrebro?

Har du brug for en psykolog, som kan hjælpe dig igennem den svære tid, kan du med fordel kontakte Lars Bjarnø. Lars Bjarnø har mange års erfaring med at hjælpe mennesker, som befinder sig i eksistentielle kriser, og som oplever, at dette udøver en stor belastning på deres mentale og psykiske helbred.

Du kan læse mere, og booke tid til din første samtale, på https://www.larsbjarno.dk/