psykoterapeut greve

Få hjælp til det der tynger dig hos din psykoterapeut i Greve

Få hjælp til det der tynger dig hos din psykoterapeut i Greve

editorial

Er du ked af at hænge fast i de samme gamle mønstre, og vil du gerne videre i dit liv? Så kan du få hjælp hos en psykoterapeut.

Hvad sker der ved en psykoterapi session?

De fleste psykoterapeuter arbejder med samtale som det primære terapeutiske redskab. Det betyder at du i løbet af en psykoterapi session får mulighed for at vende diverse problemstillinger, som du føler hæmmer dig i dine udfoldelser, med en dygtig og lyttende psykoterapeut.

Hos en psykoterapeut kan du være sikker på at du ikke vil blive dømt. En psykoterapeut vil aldrig forsøge at forklejne dine problemer, eller bagatellisere dem, hvilket du måske har oplevet når du har diskuteret dem med venner og familie.

Ligeledes vil en psykoterapeut aldrig drage dine ord i tvivl. Og en psykoterapeut vil altid være åben, imødekommende, og oprigtigt interesseret i at hjælpe dig med det der nager.

psykoterapeut greve

Hvad kan jeg få ud af at gå til psykoterapeut?

Der er mange gevinster at hente ved at gå i psykoterapi – også selv om du hverken døjer med angst, depression, eller lignende mentale lidelse.

En psykoterapeut kan nemlig hjælpe med rigtig mange ting, som ikke har relation til psykisk sygdom. Derfor behøver du ikke at have hverken en diagnose eller en henvisning fra din læge hvis du ønsker at gå i behandling hos en psykoterapeut.

Mange psykoterapeuter har specialiseret sig inden for det der kaldes sorgarbejde. Ikke alle mennesker kommer lige let igennem en stor sorg. Og hvis du føler at du har svært ved at se lyset for enden af tunnellen, kan en psykoterapeut med sikkerhed hjælpe.

Du kan også opsøge en psykoterapeut hvis du oplever en stor eksistentiel livskrise. En sådan kan nemlig være vanskelig at komme igennem – og man kan hurtigt miste tråden undervejs.

Du kan finde din psykoterapeut i Greve på annithybo.dk.