psykolog østerbro

Få hjælp til dine eksistentielle problemer hos en autoriseret psykolog på Østerbro

Få hjælp til dine eksistentielle problemer hos en autoriseret psykolog på Østerbro

Som menneske går man igennem 100% individuelle livsfaser. Samtlige faser i livet byder på sten i skoene og bump på vejen. Og så kan der opstå alvorlige kriser og problemer, som kræver professionel hjælp.

Du kan for eksempel risikere at helt almindelig bekymring over tilværelsen udvikler sig til en permanent angst tilstand. En naturlig sorg kan udløse gamle traumer. Og endelig vil du i mødet med en partner eller jeres fælles børn kunne føle afmagt og ensomhed, som kan være vanskelig at forklare.

Hvem er Renate Sommerstad?

Renate Sommerstad er autoriseret psykolog, coach og parterapeut, og har igennem de seneste godt femten år arbejdet som privat praktiserende psykolog i København. Renate Sommerstad beskæftig er sig især med områder så som parterapi og familierådgivning, og har særlig interesse inden for sidst nævnet område.

Hos Renate Sommerstad får I kvalificeret rådgivning og terapi uanset om I er forældre eller lever i et forhold uden børn. Renate Sommerstad interesserer sig for de spændinger og mekanismer som opstår mellem mennesker i et forhold eller i en familie, og arbejder således ud fra det der kaldes et relationelt psykodynamisk grundlag.

Du og din familie kan få hjælp til alle problemer som vedrører det mentale og psykiske, for eksempel eksistentielle problemer og livskriser, angst, depression og stress, spiseforstyrrelser og selvskade, lavt selvværd, akutte krisereaktioner og selvfølgelig alle typer problematikker parforholdet, hos Renate Sommerstad.

Når du vælger Renate Sommerstad som din psykolog på østerbro er du garanteret en professionel og personlig behandling som tager udgangspunkt i dine følelser og behov. Du kan være sikker på at blive mødt med åbenhed og empati – og på at Renate Sommerstad vil gøre sit ypperste for at facilitere et givende psykolog forløb med et positivt resultat.

Du kan læse mere, og kontakte autoriseret psykolog Renate Sommerstad direkte via hjemmesiden renatesommerstad.dk