Psykoterapeut

Få hjælp til håndtering af sorg og kriser hos din psykoterapeut

Få hjælp til håndtering af sorg og kriser hos din psykoterapeut

I mange situationer kan man som menneske få brug for hjælp til at klare livets genvordigheder. Har du for eksempel oplevet et alvorligt tab, for eksempel i forbindelse med et dødsfald i familien, eller gennemlever du en livskrise som ikke synes at ville tage en ende, kan det være nødvendigt at opsøge professionel hjælp. Og denne hjælp kan du få hos en uddannet psykoterapeut.

Hvor finder jeg en dygtig psykoterapeut nær Holstebro?

Er du bosiddende i Holstebro eller nærmeste omegn vil du kunne få hjælp og terapi hos den dygtige og erfarne psykoterapeut Kirsten Klynge. Psykoterapeut Kirsten Klynge har igennem mange år hjulpet mennesker med at håndtere deres psykiske og mentale problemer.

Hos Kirsten Klynge kan du få individuel psykoterapi såvel som parterapi og terapi i grupper. Blandt andet har Kirsten Klynge oprettet sorg grupper som består af mennesker som gennemlever eftervirkningerne efter et tab – for eksempel et dødsfald eller en skilsmisse. I en sorg gruppe kan du hente hjælp og støtte hos andre i en lignende situation under kyndig vejledning af psykoterapeut Kirsten Klynge.

Psykoterapi for børn hos psykoterapeut Kirsten Klynge

Foruden voksne klienter hjælper Kirsten Klynge også børn som har brug for ekstra støtte til at gennemleve en svær livs situation. Det kan for eksempel være børn som har mistet en forælder eller som har oplevet forældrenes skilsmisse. Men der kan også være tale om børn som lider af lavt selvværd, for eksempel på grund af mobning, eller børn og deres forældre som har brug for hjælp i forbindelse med sygdom i familien.

Kirsten Klynge har mange års erfaring med psykoterapi til børn og tager gerne en snak med dig om dit barns eventuelle behov for et psykoterapi forløb. Du kan læse mere, og booke tid til din første konsultation hos psykoterapeut Kirsten Klynge, via hjemmesiden https://kirstenklynge.dk/.