parterapi vanløse

Få hjælp til parforholdet med parterapi i Vanløse

Få hjælp til parforholdet med parterapi i Vanløse

De fleste længerevarende parforhold og ægteskaber oplever fra tid til anden, at det knager lidt i sømmene. I langt de fleste tilfælde kan de enkelte parter klare skærene i fællesskab og få stablet forholdet på benene igen.

Men hvis et parforhold for alvor er ved at gå op i limningen kan det godt være nødvendig med professionel hjælp for at lappe det sammen igen så at det kan holde i mange år. Og en sådan hjælp kan for eksempel komme fra en parterapeut.

Hvorfor gå i parterapi?

Måske finder du det aldeles grænseoverskridende at skulle involvere en vidt fremmed person i din og din partners problemer og gnidninger. Men faktisk kan det være det der skal til. Og hvis I hver især har investeret meget i parforholdet kan det sagtens være det hele værd.

Hvis I for eksempel har fælles børn, som helst ikke skulle lide alt for meget under jeres skærmydsler og genvordigheder er det en god idé at bide al stolthed og skam i sig og opsøge en parterapeut. Kan forholdet reddes, og er I enige om at I skal blive sammen og få det til at fungere, kan I med hjælp fra en parterapeut få de redskaber der skal til for at få tingene til at lykkes på en ordentlig måde.

Er I der imod kommet frem til at I skal videre hver for sig kan en parterapeut også hjælpe. Her handler hjælpen om at bevare jeres gode venskabs forhold således at I stadig kan være forældre for de fælles børn. Og under alle omstændigheder vil I i løbet af sessioner hos en parterapeut blive klogere på jer selv, hinanden og på de dynamikker som styrer jeres forhold.

Hvis du leder efter en dygtig parterapeut i København kan du med fordel opsøge Camilla Wisøfeldt. Læs mere på hjemmesiden camillaw.dk.