tandlæge Søborg

Få hjælp til tandproblemer hos tandlæge i Søborg

Få hjælp til tandproblemer hos tandlæge i Søborg

editorial

Er du ked af skæve eller gulnede tænder? Så kan du få hjælp hos din tandlæge. Selv om en tandlæges fremmeste opgave er at hjælpe dig med forebyggelse af diverse lidelser i tænder og tandkød, er hans eller hendes arbejdsområde ikke begrænset til tandrensning, tandeftersyn og montering af implantater eller kroner. En tandlæge kan også hjælpe med diverse æstetiske og kosmetiske tandbehandlinger som for eksempel tandregulering eller blegning af tænder.

Hvad er ortodontisk behandling?

Ortodontisk behandling bruges til at rette tænder og korrigere problemer med biddet. Det kan gøres med bøjler, som er metalbøjler, der er limet fast på tænderne, eller med klare justeringsskinner, som er klare plastik skinner, der passer over tænderne.

Ortodontisk behandling kan tage flere måneder til et par år at gennemføre. Ortodontisk behandling kan forbedre dit smil og gøre det lettere at holde dine tænder rene.

Hvad er de forskellige typer af tandbøjler?

Der findes tre hovedtyper af bøjler: metal, keramik og usynlige (klar plast). Metalbøjler er den mest populære type bøjle. De er lavet af rustfrit stål eller titanlegering, hvilket gør dem stærke og holdbare. Keramiske bøjler er lavet af porcelæn, hvilket gør dem mindre synlige end metalbøjler.

tandlæge Søborg

Usynlige bøjler er lavet af klar plast, hvilket gør dem næsten usynlig. Det er den dyreste type bøjle. Til gengæld kan du tage bøjlen af når du skal spise eller børste tænder – og så kan det nærmest ikke ses at du har bøjle på.

Hvad indebærer tandblegning?

Tandblegning er en kosmetisk procedure, der anvendes at lysne tændernes farve. Det sker normalt ved hjælp af et blegemiddel, f.eks. hydrogenperoxid eller carbamidperoxid. Tandblegning kan foretages hjemme med håndkøbsprodukter, eller det kan foretages af en tandlæge.

Hvis du er leder efter en tandlæge i Søborg, Gladsaxe, Herlev eller nærmeste omegn, kan du finde hvad du søger hos Tandlæge­ Teamet. Du kan bestille tid til tandbehandling online på xn--tandlgeteam-e9a.dk.