salat

Få lækkert alternativ til junkfood i København

Få lækkert alternativ til junkfood i København

Søger du sund mad i København, som også er lækkert, og har du ikke altid tid til at lave godt frokost eller aftensmad? Har du brug for ny inspiration? Du ser måske også frem mod forår og sommer med et mål om at føle dig fit og frisk, når alting liver op og spirer igen?

Det kan være udfordrende altid selv at finde på sunde retter og madpakker. Forkæl derfor dig selv, dine nærmeste – og din krop med sund mad, der også smager godt. 

Gå ikke glip af Dællekatessen i København

Hvis du nogle gange er tæt på Grønnegade ved Kongens Nytorv og metroen, så kig forbi Dællekatessen. Den er faktisk også værd at køre efter. Smut forbi efter arbejde og få sikret aftensmaden på en hurtig måde eller bestil din frokost der. 

Dællekatessen er en familiedrevet sandwich- og salatbar, der siden 1993 har været en af de mest populære sandwichbarer i byen, fordi den er hyggelig, prioriterer kvalitet, friske råvarer og effektiv service. Der er mange travle virksomheder og forretningsdrivende i området, og Dællekatessen sørger gerne for god mad til de sultne folk – uden det koster en formue. 

Lækkert alternativ til fastfood

I området ved Grønnegade er der mange muligheder for fastfood, og Dællekatessen giver dig et alternativ til burgere, pomfritter, kebab og pizza. Hos den familiedrevede virksomhed får du hjemmlavede ingredienser. En berømt specialitet hos Dællekatessen er en krydret frikadelle, du kan få i en fristende sandwich med hjemmelavet rødkålsdressing, som menu med hjemmelavet kartoffelsalat eller med som “hånddælle”.

Du kan få:

Smagfulde sandwich
Sprøde salater med hjemmebagt brød
Krydrede frikadeller
Sandwich i gluten- og laktosefrit brød samt vegetarsandwiches

Du kan både tage din mad med eller sidde ved et af bordene og observere travle folk, der går forbi udenfor samt stemningen i butikken.

Dællekatessen er placeret, så det er oplagt at tage sin mad med og nyde i Kongens Have, der ligger tæt på.