reiki healing

Få mere energi med Reiki healing

Få mere energi med Reiki healing

Mærker du ofte træthed og udbrændthed i hverdagen – som om du permanent kører i højeste gear på rene dampe? Så kan du med fordel overveje et kursus i Reiki healing.

Hvorfor skal jeg lære Reiki healing?

Uanset om du i det daglige arbejder som alternativ behandler, eller om du blot ønsker dig mere energi og balance i dit liv, kan du få stor glæde af et Reiki kursus. Reiki er nemlig ikke forbeholdt en lille gruppe af særligt udvalgte, for eksempel kranio-sakral terapeuter, zoneterapeuter, kropsterapeuter eller andre healere.

Reiki er for alle uanset alder, køn, og uddannelses niveau. Alle uden undtagelse kan få rigtig meget ud af at lære Reiki healing og alt hvad der til hører. Og du vil hurtigt opdage at et Reiki kursus vil give dig positive langsigtede virkninger i dit liv.

Hvor lang tid tager det at lære Reiki healing?

Faktisk kan Reiki healing læres på en weekend. Hos Reiki mester Christo Blaak (Padam) kan du i løbet af et weekend kursus få en grundig indførelse i Reikis grundprincipper og lære de mest basale healings teknikker samtidig vil du blive indviet i selve Reiki universet. Dette betyder at du får adgang til de uendelige og uudtømmelige energi reserver som ligger i dette univers.

Disse energier kan anvendes i forbindelse med healing af andre, lige som du kan bruge dem til at skabe balance i din krop og i din sjæl når dine egne energi ressourcer er udtømte. På et Reiki healing kursus lærer du desuden gennem guidet meditation at skabe kontakt til dig selv og således udføre en slags sundheds tjek af dit eget indre univers. Dette er særdeles nyttigt i forbindelse med stress håndtering i hverdagen, og hjælper dig til at udøve mere mindfulness på daglig basis. Du kan læse mere om Reiki kurser hos Christo Blaak (Padam) på hjemmesiden http://christo.dk/om-healing-2/om-reiki-healing/