tandklinik

Få tid til eftersyn og tandrens på din lokale tandklinik

Få tid til eftersyn og tandrens på din lokale tandklinik

Hvis du ønsker at bevare dit blivende tandsæt smukt og funktionelt hele livet igennem, handler det om at passe godt på tænder og tandkød. Dette gør du ved hver eneste dag at børste tænderne morgen og aften, og gerne supplere med tandtråd og mundskyl. Og så skal du huske at komme til tandlæge med jævne mellemrum.

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge en gang om året?

Måske synes du det er spild af penge at gå til tandlæge en gang hvert halve eller hele år. Men her skal du tænke på at du på sigt kan spare penge på dyre behandlinger hvis du lader din tandlæge udføre et stykke forebyggende arbejde.

Hvilken tandlæge i Silkeborg skal jeg vælge?

Er du bosat i Skanderborg eller på de kanter er det smart at vælge en lokal tandlæge. Her kan du med fordel tjekke EBdent Tandlægeklinik. EBdent Tandlægeklinik er en moderne tandlæge klinik med en central beliggenhed i Tværgade i Silkeborg. Der er gode adgangs forhold i den rummelige klinik som er nem at komme til såvel med offentlig transport som i egen bil, på gåben eller på cykel.

Hos EBdent Tandlægeklinik tilbydes de mest almindelige tandlæge behandlinger så som for eksempel tand eftersyn med tilhørende rensning af tænder og tandkød, udtrækning eller kirurgisk fjernelse af visdomstænder, oprensning og fyldning af huller i tænderne ved karies angreb samt rodbehandling og parodontose behandling.

Du kan, såfremt din tand er for ødelagt til en genopbygning eller fyldning, få udfærdiget og monteret en kunstig tandkrone hos EBdent Tandlægeklinik, lige som EBdent Tandlægeklinik kan være behjælpelig med tilvirkning og isættelse af tandimplantat. Og så kan EBdent Tandlægeklinik hjælpe dig hvis du ønsker tand behandling af mere æstetisk eller kosmetisk art, for eksempel blegning af tænder eller en tandretning med bøjle.

Book tid til din første behandling hos EBdent Tandlægeklinik på ebdent.dk.