Fiskerestaurant

Find den bedste fiskerestaurant i Nordjylland

Find den bedste fiskerestaurant i Nordjylland

Går turen til den nordvestlige del af Danmark denne sommer? Så bør du unde dig selv og din familie et besøg på en af de lækre fiskerestauranter som befolker havnene langs den jyske vestkyst. På en fiskerestaurant kan du nyde veltilberedte kutterfriske fisk og fiskeretter, serveret af dygtige tjenere, eller pakket med nænsom hånd til take away.

Hvor finder jeg de bedste fiskerestauranter?

Når du er på udkig efter en fiskerestaurant bør du altid sikre dig at restauranten har et godt omdømme, og at der udelukkende anvendes friske fisk og andre råvarer i fremstillingen af fiskeretter. På den måde er du sikret den bedste restaurant oplevelse. Og hvis turen går til Klitmøller kan I med fordel besøge Det Gamle Røgeri i Hanstholm.

Hvad er Det Gamle Røgeri?

Det Gamle Røgeri er et røgeri, en restaurant og en cafe med beliggenhed på havnen i Hanstholm, tæt på Klitmøller. Det Gamle Røgeri er vidt berømt for sine lækre fiskeretter, tilberedt med friske lokale råvarer og serveret i de skønne omgivelser på den idylliske havn.

Hos Det Gamle Røgeri kan du nyde din frokost eller middagsmad enten som mad ud af huset eller i selve restauranten – eller ved de udendørs borde – i det omfang restriktionerne tillader det. Det Gamle Røgeri byder blandt andet på lækre og populære retter så som varmrøget laks og makrel, koldrøget ørred og laks, røget ål, rejer og sild, fiskefrikadeller, rødspætter, hjemmelavede salater, håndrørt remoulade og tilbehør og meget, meget mere.

På restaurantens menu kort findes en mangfoldighed af fiske retter også som take away, blandt andet stjerneskud, smørstegte rødspætte fileter, blæksprutteringe, fish n chips, sprødstegt torsk, krydderlaks, indbagte rejer, hummersuppe og fiskefrikadeller. Selv ikke fiskespisere kan få lækker mad fra Det Gamle Røgeri – for eksempel spare ribs, grill kylling, eller glaseret skinke med fløde kartofler. Du kan læse hele menuen på https://www.roegeriet.dk/menukort.