fysioterapeut herning

Find den bedste fysioterapeut i Herning

Find den bedste fysioterapeut i Herning

editorial

Har du pådraget dig en skade, for eksempel i forbindelse med idræt eller dit daglige arbejde? Så kan du få hjælp til at komme dig hos en fysioterapeut.

Hvor kan jeg finde en dygtig fysioterapeut i Herning?

Er du bosat i det midtjyske, nærmere betegnet Herning eller omegn, kan du med stor fordel vælge et fysioterapi hus som ligger tæt på din bopæl. Her finder du nemlig Fyssernes Hus – en lokal fysioterapeut klinik i Herning som tilbyder fysioterapi til lokalområdets borgere.

Hos Fyssernes Hus kan du finde nogle af de dygtigste og mest veluddannede fysioterapeuter i Herning. Du kan forvente en grundig undersøgelse og en fysioterapi behandling som tager udgangspunkt i din krop og dine individuelle skader og skavanker.

Du vil under den indledende konsultation få mulighed for selv at berette om din oplevelse med smerter, stivhed, manglende mobilitet og lignende, lige som fysioterapeuten vil foretage en manuel undersøgelse af din krop for at lokalisere årsagen til dine dårligdomme.

Hernæst vil der blive tilrettelagt et behandlings forløb specielt til dig. De kompetente fysioterapeuter hos Fyssernes Hus sørger til hver en tid for at dokumentere dine fremskridt og din bedring således at du og din fysioterapeut hele tiden er a jour.

Du er, med andre ord i trygge og professionelle hænder hos fysioterapeuterne hos Fyssernes Hus. Og du kan roligt regne med gode resultater af din behandling uanset om denne har til formål at nedbringe dine smerter, styrke din muskulatur, øge bevægeligheden i et eller flere led, eller fremme restitutionen efter en skade.

Fyssernes Hus har samarbejdsaftaler med de største private forsikrings og pensions selskaber som udbyder sundheds forsikringer til deres kunder, her under PFA Pension, Mølholm, TopDanmark og Tryg samt Sygeforsikringen Danmark. Det betyder at du sandsynligvis kan få dækket din behandling hos Fyssernes Hus.

Du kan læse mere om Fyssernes Hus, og bestille tid til din første fysioterapi behandling, på fysserneshus.dk