tandlæge

Find den rette tandlæge i Århus

Find den rette tandlæge i Århus

Når man flytter til en ny by, er der mange praktiske gøremål. Du skal vælge en ny praktiserende læge – og en ny tandlæge. Det sidste kan godt være lidt op ad bakke. Hvis du er vant til en tandlæge, som kender din mund og dine tænder ud og ind, er det måske ikke så nemt at vælge den tandlæge, som skal kigge dig i munden de næste mange år. Og man gider i hvert fald ikke at skulle gennemgå samtlige tandlæger i byen, før man måske finder den rette.

Hvilken tandlæge i Århus skal jeg vælge?

Leder du efter en tandlæge i århus, som kan varetage dit årlige eller halvårlige tand eftersyn med tilhørende rensning, kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen.

Tandlægerne på Stjernepladsen er en etableret tandlæge klinik med mange år på bagen inden for servicering af de århusianske tænder – og med et velfortjent renommé. Hos Tandlægerne på Stjernepladsen er du garanteret en professionel behandling, som tager udgangspunkt i dine og dine tænders behov. Lider du af tandlægeskræk, skal du ikke være nervøs – Tandlægerne på Stjernepladsen har lang tids erfaring med behandling af patienter, som ikke føler sig godt tilpas i tandlægestolen. Du skal blot forklare, at du lider af tandlægeskræk, når du booker din aftale. Så vil tandlægen og tandplejeren sætte ekstra tid af til din behandling, så at denne kan foregå i dit tempo og med respekt for dine grænser. Dette er en ganske vigtig del af tandlægens arbejde.

Uanset om du blot skal have renset og efterset dine tænder, eller om du skal have foretaget en større procedure så som tilpasning af krone eller bro, eller montering af et implantat, kan du således trygt vælge Tandlægerne på Stjernepladsen. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger og services på stjerneklinik.dk