tandlæge

Find den rette tandlæge i din nye hjemby

Find den rette tandlæge i din nye hjemby

Er du netop flyttet til en ny by, vil du opleve at få et nyt sundhedskort på hvilket detaljerne om din nye praktiserende læge er angivet. Du skal dog selv vælge din nye tandlæge. Og er du flyttet til Odense kan du med fordel vælge Tandlæge Einar Engen.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlæge Einar Engen som min tandlæge i Odense?

Når du vælger Tandlæge Einar Engen som din tandlæge i Odense er du sikret en tandlægeklinik som har fokus på kvalitet i behandlingen og et højt service niveau. Hos Tandlæge Einar Engen får du en behandling som på én og samme tid er personlig og professionel, og som tager udgangspunkt i dine tænder og dine unikke og inviduelle dispositioner.

Tandlæge Einar Engen lægger hovedvægten på forebyggelse af tand problemer og sygdomme, og du vil opleve at få grundige anvisninger på hvorledes du opretholder en god mundhygiejne når du sætter dig i tandlægestolen hos din tandlæge i Odense.

Der ud over finder du udelukkende de dygtigste personaler og det mest moderne udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling hos Tandlæge Einar Engen. Og du kan være helt sikker på at såvel tandlæge som tandplejere og klinikassistenter er fuldt kompetente til at anvende dette udstyr.

Hvordan kan Tandlæge Einar Engen hjælpe mig?

Tandlæge Einar Engen kan, foruden rutinemæssig tandrensning og tand eftersyn, hjælpe med alle de gængse tandlæge ydelser så som fyldninger, kroner, broer og implantater, fjernelse af visdomstænder ved operation eller udtrækning samt flere kosmetiske og æstetiske tandbehandlinger så som tandretning eller blegning af tænder.

Hos Tandlæge Einar Engen får du rimelige priser på alle de mest almindelige tandbehandlinger. Og så vil du altid kunne få akut hjælp hos Tandlæge Einar Engen, skulle uheldet være ude og der opstår pludselige problemer med dine tænder.

Du kan læse mere om Tandlæge Einar Engen på tandlaegeodense.dk.