Fiskerestaurant

Find din lokale fiskerestaurant nær Klitmøller

Find din lokale fiskerestaurant nær Klitmøller

editorial

Det Gamle Røgeri er helt sikkert stedet at gå hen, hvis du leder efter friske fisk og skaldyr i nærheden af Klitmøller. Med gode retter som varmrøget laks og makrel, rejer og sild, røget ål og fiskefrikadeller er der noget for enhver smag. Og glem ikke at aflægge restauranten en visit, hvis du planlægger en hyggelig aften med vennerne, familien, eller blot dit hjertes udkårne.

Når det kommer til fisk og skaldyr, er Det Gamle Røgeri et absolut must i området nær Klitmøller. Fra varmrøget laks og makrel til rejer og sild er der noget for enhver smag på menukortet – for ikke at tale om de lækre forretter, sandwiches og hovedretter. Hvis du er på udkig efter en hyggelig aften med venner eller familie, er Det Gamle Røgeri helt sikkert det rette sted at gå hen – med sin varme atmosfære og fremragende mad vil du ikke blive skuffet.

image

Lækker mad og hyggelig stemning på Det Gamle Røgeri

Uanset om du er på udkig efter en hurtig bid mad eller et afslappet måltid, er denne fiskerestaurant bestemt et besøg værd. Så næste gang du er i området, skal du kigge forbi og se, hvad al den ståhej handler om! Du vil ikke fortryde det.

Take away og mad ud af huset hos Det Gamle Røgeri

Hvis du er vild med fisk og skaldyr, så bør Det Gamle Røgeri være dit go-to spot nær Klitmøller. Dette sted byder på nogle af de friskeste fangster og lækkert røget kød, der vil pirre dine smagsløg. Med gode forretter, sandwiches og hovedretter er der noget for enhver smag på Det Gamle Røgeri.

I butikken kan du købe såvel røgvarer som take away måltider som du kan nyde derhjemme – eller du kan bestille catering til din næste fest. Det Gamle Røgeri producerer gerne overdådige platter eller måske endda en fiskekagemand!