tandlæge

Find din lokale tandlæge i Favrskov

Find din lokale tandlæge i Favrskov

Er der ved at være tid til dit næste tandlæge besøg, og er du i den anledning på udkig efter en nye tandlæge, er det en rigtig god idé at undersøge markedet grundigt. Du skal vælge en tandlæge, som du kan have tillid til, og som du er tryg ved. Dette betyder rigtig meget i forhold til din motivation for at booke de tandlæge besøg som er nødvendige for at holde tandsættet ved lige.

Hvorfor vælge Tandlæge Inge Møller som fast tandlæge?

Leder du efter en dygtig og erfaren tandlæge med egen klinik i Favrskov, kan du trygt vælge Tandlæge Inge Møller. Hos Tandlæge Inge Møller får du en på én og samme tid personlig og professionel behandling med udgangspunkt i netop dine tænder og deres sundheds tilstand.

Den lille klinik består af en tandlæge, en tandplejer og en klinik assistent, som står parat til at modtage dig med et venligt smil. Selve klinikken byder på en positiv og afslappet atmosfære, hvor du kan føle dig så godt som hjemme. Lider du af tandlæge skræk, er dette ingen hindring for at besøge Tandlæge Inge Møller – snarere tvært imod. Det dygtige personale har stor erfaring med at passe særligt godt på de angst ramte patienter, og vil give sig ekstra tid til dig mens du sidder i stolen.

Samtidig vil tandlægen aldrig overskride dine personlige grænser og du er, med andre ord, 100% i kontrol over behandlingen. Har du akut brug for tandlæge hjælp, vil Tandlæge Inge Møller gøre alt for at du kommer til så hurtigt så muligt, så dit problem kan blive behandlet. Og du kan altid regne med den bedste og hurtigste assistance fra såvel tandlæge som fra det øvrige personale.

Du kan læse mere på hjemmesiden tandlægeingemøller.dk, hvor du også kan booke tid til dit første tandlæge besøg i klinikken.