tandlæge

Find din nærmeste tandlæge i Hjørring

Find din nærmeste tandlæge i Hjørring

editorial

Er du en af de mange danskere som gang på gang aflyser det planlagte tandlæge besøg – og har du såedes ikke været forbi en tandlægeklinik de sidste mange år? Så er det om at komme af sted.

Regelmæssige tandlæge besøg er nemlig en vigtig forudsætning for at bevare det blivende tandsæt hele livet igennem. Det er selvfølgelig vigtigt at du selv passer dine tænder i det daglige gennem grundig tandbørstning og rensning af mellemrummene mellem dine tænder med tandtråd. Men et eller to årlige besøg hos din lokale tandlægeklinik er mindst lige så vigtigt.

Ved denne anledning giver du nemlig din tandlæge mulighed for at undersøge dine tænder grundigt, og her igennem konstatere eventuelle forstadier til eksempelvis karies eller parodontose. Hvis disse lidelser opdages i de tidlige stadier vil det være muligt at bremse udviklingen og dermed forebygge de skader en sådan lidelse måtte afstedkomme.

image

Parodontose, som er en autoimmun lidelse, kan forårsage tilbagetrækning af tandkødet således at tandhalsene blottes. I svære tilfælde kan også gummer og kæbeknogle tage varig skade. Og karies, som er et andet ord for huller i tænderne, kan føre til smertefulde betændelses tilstande som i værste fald kan koste dig en eller flere tænder.

Hvilken tandlægeklinik skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge den tandlæge som skal varetage dine tænders helbred de næste mange år er det vigtigt at du ser dig godt for. Det er en god idé at vælge en tandlæge med mange års erfaring og et solidt renommé. Og så er det smart at vælge en tandlægeklinik tæt på dig så du ikke skal bruge så lang tid på transport.

Centralt i Hjørring finder du Tandlægerne Brinck Seidelins Gade – en moderne tandlægeklinik som du med fordel kan vælge som din tandlæge i Hjørring. Klik ind og book tid på tandbrinck.dk.