tandlæge Søborg

Find din nye tandlæge i Søborg

Find din nye tandlæge i Søborg

Når du rykker teltpælene op og flytter til en ny by vil du et stykke tid efter at du har meldt flytning modtage et nyt sygesikringskort med posten. Af dette vil adressen på din nye praktiserende læge fremgå. Men din nye tandlæge skal du selv ud og finde.

Hvor finder jeg en god fast tandlægeklinik i Søborg?

Er du netop flyttet til Søborg, Herlev, Gladsaxe eller andet steds på de kanter kan du med fordel vælge tandlægeklinikken TandlægeTeamet som din faste tandlæge.

TandlægeTeamet har sin centrale beliggenhed på Søborg Hovedgade, tæt på offentlig transport og med mulighed for parkering i umiddelbar nærhed af klinikken. Hos TandlægeTeamet finder du udelukkende veluddannede og kompetente personaler i form af tandlæger, tandplejere og klinik assistenter som står klar til at hjælpe dig.

Uanset om du blot har behov for et tand eftersyn med tilhørende rensning af tænder og tandkød, eller om du skal have udført et større indgreb, er TandlægeTeamet indstillet på at give dig den bedste behandling. Og du kan altid regne med at blive inddraget i behandlingsplanerne fra start til slut.

Få den bedste behandling af dine tænder hos din tandlæge i Søborg

TandlægeTeamet holder en høj standard når det handler om de gængse tandbehandlinger så som for eksempel lapning af huller i tænderne (i fagsprog kaldet karies), forebyggende parodontose behandling, montering af kunstig tandkrone eller isættelse af tandimplantat.

Du kan også få den bedste hjælp i forbindelse med kosmetiske eller æstetiske tandbehandlinger, her under blegning eller retning af tænder. Og så hjælper TandlægeTeamet selvfølgelig også med kvalificeret rådgivning omkring din daglige tandpleje og mund hygiejne.

I den hyggelige klinik finder du professionelt og moderne udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling – og personale som ved hvorledes udstyret anvendes. Du kan læse mere om TandlægeTeamet, og bestille tid til en indledende konsultation, via klinikkens hjemmeside på tandlaegeteam.dk