restaurant i tønder

Find en ægte gourmet restaurant i Tønder

Find en ægte gourmet restaurant i Tønder

Ind imellem er det rart at droppe indkøb, madlavning, borddækning, oprydning og opvask, og bare lade sig betjene på en god restaurant. Det at spise ude på en rigtig restaurant er en oplevelse i sig selv, og handler som oftest om andet og mere end blot at få mad i maven.

Et restaurant besøg er inspirerende for alle sanser, og afslappende for krop og sjæl. På en restaurant får man ikke alene velsmagende mad, tilberedt til perfektion af lækre råvarer og serveret i smukke anretninger, som får tænderne til at løbe i vand ved synet. Man får også hele atmosfæren og følelsen af at være noget særligt, når de dygtige tjenere servicerer én. Og så er menuen på en god restaurant i reglen ledsaget af udsøgt vin, som kokke og tjenere har gjort sig rigtig umage med at udvælge særligt til de enkelte retter.

Hvor finder jeg den bedste restaurant i Tønder?

Måske tror du ikke, at der findes en virkelig god restaurant i Tønder. Men så kan du godt tro om igen. Er du bosiddende i Tønder eller omegn, er du nemlig så heldig at have en vaskeægte gourmet restaurant lige rundt om hjørnet. Den hedder Restaurant ROS, og er drevet af den dynamiske kokke duo Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, som efter mange år med højt tempo i nogle af Danmarks mest velrenommerede restaurant køkkener besluttede at vende hjem til det sønderjyske – og tage den gode kokkekunst med sig.

De to kokke står bag konceptet Restaurant ROS, som indtil videre har åbnet restauranter i Tønder og Fredericia. Når du besøger Restaurant ROS, får du således ikke blot en udsøgt kulinarisk oplevelse. Du får også glæde af de to kokkes akkumulerede erfaringer med tilberedning af friske, danske råvarer, således at disse forvandles til smukke og velsmagende gourmet retter.

Du kan læse mere om Restaurant ROS i Tønder på restaurantros.dk