Healings Kurser

Healings kurser i Jylland

Healings kurser i Jylland

Hvis du nogen sinde har prøvet healing i den ene eller den anden form ved du også hvilken kæmpe forskel det gør. En healing session kan give helt ny energi og tilføre nye ressourcer til både krop og sjæl.

Find de bedste healing kurser i Vestjylland

Drømmer du om selv at blive healer, og dermed kunne hjælpe andre mennesker med at finde deres indre balance og ressourcer? Så kan du med fordel tjekke Lone Lana Nielsens kurser i healing med engle energi.

På et engle healing kursus får du en række af værktøjer som du kan bruge i dit arbejde med at heale mennesker. Du kan bruge uddannelsen i forbindelse med dit daglige terapeutiske arbejde, lige som kurset kan være en vigtig del af din egen selvudviklings proces.

Når du gennem engle healing giver dig hen til de stærke energier vil du som menneske kunne udvikle dig på såvel det personlige som det mentale og spirituelle plan. Du vil opleve en fornemmelse af helhed og samhørighed med universet gennem englene og blive sat i stand til at transformere og kanalisere den utroligt stærke og helende energi.

Du får styrket dine naturlige evner til healing og selvhealing, og du lærer at bevare dine egne energier intakt selv om du gennem dit arbejde har været i berøring med tunge og modsat rettede energier. Du lærer at beskytte dig selv imod andre menneskers energier, så de ikke påvirker dig, og imod de som kan finde på at suge dine gode energier til sig. Gennem engle healing kan du finde din egen vej til at lære hvordan du med dine hænder og evner kan skabe fred, harmoni og balance i en verden som har brug for mennesker der ønsker at gøre en forskel.

Hvis du vil vide mere om healing med engle energi ved Lone Lana Nielsen, kan du blive klogere på hjemmesiden lana-kiroman.dk