autisme

Her finder du hjælp til forældre med børn, der har autisme

Her finder du hjælp til forældre med børn, der har autisme

Har du fået et barn med autisme, kan du måske opleve det som værende svært at forstå dit barn. Det kan være utrolog svært at forstå og opdrage sit barn, hvis du oplever at barnet har autisme. Det betyder, at barnet er født med en udviklingsforstyrrelse, der gør at barnet ser og oplever verden på en anden måde, end man normalt vil gøre. Det vil blandt andet sige, at man kommer til at opleve at barnet opfører sig anderledes, og har svært ved at være i sociale sammenhænge på samme måde som normalen.

Det kan give nogle udfordringer med venner, skolen eller andre steder, hvor du som forældre måske kan føle at du mangler nogle værktøjer til at håndtere dette. Derfor kan det være en fordel at hente hjælp fra en specialist på området.

Hvem kan hjælpe dig som forældre til et barn med autisme?

Står du som forældre og leder efter hjælp og rådgivning til at støtte dit barn med autisme, kan det være en fordel at undersøge markedet. Der findes i dag flere gode muligheder for at få den rette hjælp og rådgivning til at løse de udfordringer som du måtte stå overfor. Her kan du enten vælge en psykolog der er specialiseret på området, eller en mor der evt. har oplevet det selv. Dermed kan du få en masse viden og redskaber i de forskellige situationer. 

Det kan være en stor hjælp, hvis du oplever at det kan være svært som forældre til barn med autisme. Der kan opstå flere situationer som kan være uoverskuelige eller svære at stå med selv. Ved at have en kompetent og erfaren rådgiver med på sidelinjen, kan du få hjælp til stort set de fleste udfordringer du måtte opleve.

Hvilken rådgiver skal du vælge?

Her kan vi varmt anbefale familieraadgivningmedhjertet.dk til familierådgivning.