Røntgenundersøgelse

Her kan du få en professionel røntgenundersøgelse

Her kan du få en professionel røntgenundersøgelse

En røntgenundersøgelse kan vise dig tilstanden på dine muskler, led og knogler. Har du derfor været udsat for et vrid, fald eller en ulykke, hvor du oplever store smerter i kroppen, kan du få undersøgt det nærmere med en røntgenundersøgelse. Et røntgenbillede kan vise de de mindste detaljer på et fokuseret område eller generelt dit skele, hvis du ønsker det.

For at kunne få en røntgenundersøgelse kræver det, at du har fået en lægehenvisning. Der skal derfor være et grundlag for at du kan få foretaget en røntgenundersøgelse. Det gør man typisk for at vurdere til standen på din krop eller for at tjekke kroppens skelet inden en evt. operation. 

Hvad skal du være opmærksom på ved røntgenundersøgelser?

Der er som udgangspunkt ikke noget du skal forberede til en røntgenundersøgelse. Det er derfor muligt at få lavet af alle på stort set alle tidspunkter. Tandlæger bruger det blandt andet også for at se på tænderne og strukturen i kæbe og mund. 

Da røntgen er en baggrundsstråling, er det vigtigt at være opmærksom, hvis du er gravid eller ammende. Her er der særlige hensyn der skal tages forinden til sådan en undersøgelse.

Hvis du ønsker en røntgenundersøgelse i forhold til en helbredsundersøgelse eller rapport, kan du godt få det lavet mod betaling af et honorar. Det kræver dog stadig, at du får en henvisning af lægen eller din sundhedssikring. 

Hvem tilbyder de bedste røntgenundersøgelser i Region Hovedstaden?

Bor du i København eller er du tilknyttet region Hovedstaden, er der flere muligheder for at få lavet en røntgenundersøgelse. Her er der forskel på kvaliteten og ikke mindst ventetiden hos de forskellige klinikken. 

Hvis du udelukkende er på jagt efter en af de bedste i markedet til at udføre en røntgenundersøgelse i Region Hovedstaden, kan du med fordel bestille en tid hos noerrevold.dk. De er kendt for at udføre et godt stykke arbejde til en fair pris.