Røntgenundersøgelse

Her kan du få lavet røntgenundersøgelse i København

Her kan du få lavet røntgenundersøgelse i København

En røntgenundersøgelse er måske noget de fleste kender fra tandlæge. Her er der som regel behov for at få taget et røntgenbillede, for at tandlægen kan se, hvordan tilstanden er på tænderne. Det er ikke altid nemt at komme ind i munden for at se det ellers.

Det samme gælder med kroppens knogler. Hvis du har store smerter eller gener, kan du få lavet en røntgenundersøgelse der viser kroppens knogler og led. Her kan lægen bedre lave en vurdering af tilstanden på knoglerne. Typisk gør man det også inden man laver et indgreb, så man ved hvor og hvordan man skal gå til kroppen.

Et røntgenbillede kan vise om der er brud eller skævheder i kroppens skelet. Her kan du få et overblik eller dykke ned i hver enkelt knogle for at få et meget detaljeret billede.

Hvem kan få lavet en røntgenundersøgelse?

Det kræver normalvis en lægehenvisning for at få lavet en røntgenundersøgelse. Det kan være, at du kommet ud for en ulykke eller et sammenstød i forbindelse med en sportsgren, som gør at lægen vurdere at der skal tage en røntgenundersøgelse. Her er der mulighed for at tjekke om benet eller armen skulle være brækket eller om der er tale om en forstuvning.

Hvis det er noget du selv ønsker, kan du også få lavet en røntgenundersøgelse. Her kan du opsøge en privat klinik der har det nødvendige udstyr for at lave en røntgenundersøgelse. der vil som regel blive opkrævet et gebyr for at lave denne undersøgelse på frivillig basis. 

Her kan du få lavet en røntgenundersøgelse i København

Hvis du er på jagt efter en klinik der tilbyder professionel røntgenundersøgelser inde midt i København, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her du med fordel ringe og bestille en tid hos noerrevold.dk. De har det nyeste udstyr til at lave røntgenundersøgelse.