Kranio Sakral Terapi holstebro

Hvad er kranio sakral terapi?

Hvad er kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en form for kropsbehandling, som har til formål at løsne op for spændinger centreret omkring hoved, rygsøjle og korsben (sacrum). Ved hjælp af et let tryk på hoved, nakke og ryg lindres stress og stivhed som er forårsaget af spændinger. Med kranio sakral terapi kan en række tilstande afhjælpes, og mange smerte patienter finder lindring i et kranio sakral terapi forløb.

Princippet i kranio sakral terapi er at man gennem blid manipulation af knoglerne i kraniet, rygsøjlen og bækkenet kan normalisere strømmen af det der kaldes cerebrospinalvæske i det menneskelige centralnerve system. På den måde kan eventuelle blokeringer af væskens strømning fjernes, og kroppen der igennem hjælpes til at hele sig selv.

Hvordan kan kranio sakral terapi hjælpe mig?

Med kranio sakral terapi kan du lindre spændinger og smerter i hoved, nakke og ryg. Du kan opnå en vis frigivelse af såvel fysisk som følelsesmæssig stress – og lider du af skader omkring hoved og nakke, for eksempel piskesmæld eller hjernerystelse, vil blid kranio sakral terapi kunne dulme de stærke smerter hjælpe dig med at genvinde funktionalitet og mobilitet i leddene.

Der ud over menes kranio sakral terapi at kunne lindre symptomer ved lidelser så som migræne og hovedpine, forstoppelse og irritabel tyktarm (IBS), søvnforstyrrelser, skoliose, fibromyalgi, angst, depression, og diverse infektioner i eksempelvis ører og bihuler.

Hvor kan jeg få kranio sakral terapi i Holstebro?

Hvis du er bosiddende på Holstebro egnen kan du med fordel kontakte kranio sakral terapeut Lis Frausing Hauge. Lis Frausing Hauge er uddannet kranio sakral terapeut og Heilpraktiker og har således et solidt fundament for at praktisere kranio sakral terapi. Hos Lis Frausing Hauge er du i trygge og professionelle hænder – og du vil uden tvivl kunne få stor glæde af et kranio sakral terapi behandlings forløb hos Lis Frausing Hauge.

Du kan læse mere, og booke tid til kranio sakral terapi, på hjemmesiden lishauge.dk.