kropsterapi århus

Hvad er kropsterapi?

Hvad er kropsterapi?

editorial

Kropsterapi er en behandlingsform, hvor man arbejder med kroppen for at genoprette balance og harmoni. Kropsterapi kan både udføres af en kropsterapeut og ved hjælp af forskellige redskaber, som man selv kan anvende derhjemme. I denne artikel fortæller vi mere om, hvad kropsterapi er, og hvilke former for kropsterapi der findes.

Kropsterapi er baseret på den overbevisning, at kroppen er en selvhelbredende organisme. Når kroppen er i balance, har den evnen til at helbrede sig selv. Men når kroppen er ude af balance, kan det føre til fysiske og følelsesmæssige problemer. Kropsterapi arbejder på at genoprette balancen i kroppen, så den kan helbrede sig selv.

Der findes mange forskellige former for kropsterapi, og de virker alle på forskellige måder

Nogle almindelige former for kropsterapi er bl.a.:

Akupressur: Dette er en form for kropsterapi, der bruger trykpunkter på kroppen til at løsne spændinger og fremme heling.

Aromaterapi: Dette er en type kropsterapi, der bruger æteriske olier til at hjælpe med at slappe af i krop og sind.

Ayurvedisk massage: Det er en form for kropsterapi, der bruger særlige olier og urter til at fremme balancen i kroppen.

Dybvævsmassage: Dette er en form for kropsterapi, hvor der anvendes dybe, langsomme strøg for at løsne spændinger i muskler og bindevæv.

Massage med varme sten: Dette er en form for kropsterapi, hvor der anvendes opvarmede sten til at slappe af i musklerne og fremme blodcirkulationen.

Svensk massage: Dette er en form for kropsterapi, hvor der anvendes lange, glatte strøg for at slappe af i musklerne og fremme blodcirkulationen.

kropsterapi århus

Kropsterapi i århus kan udføres af en kropsterapeut eller i hjemmet ved hjælp af forskellige redskaber. Når du får kropsterapi af en terapeut, vil han eller hun normalt få dig til at ligge på et bord eller seng. I løbet af sessionen vil terapeuten arbejde på specifikke områder af din krop ved hjælp af forskellige teknikker.

Kropsterapi kan også udføres derhjemme ved hjælp af forskellige redskaber. Disse værktøjer kan omfatte massageolier, lotioner, cremer og varmepakker. Du kan finde disse redskaber i de fleste helsekostforretninger eller online.

Når du udfører kropsterapi derhjemme, er det vigtigt at sørge for, at du har det behageligt og er afslappet. Du bør også sørge for, at det område, du arbejder på, er rent og fri for snavs.