thai massage

Hvad er Thai massage?

Hvad er Thai massage?

Thai massage er en særlig massageform, som ikke ligner de typer massage, vi kender fra den vestlige tradition. Hvor man ved fysiurgisk massage, sports massage og andre velkendte massage former ligger afklædt på en briks vil du, når du modtager Thai massage, være fyldt påklædt i løst tøj.

Selve massagen tager udgangspunkt i den østlige filosofis medicinske paradigme og henter sin inspiration fra blandt andet Ayur Veda og yoga – to discipliner med dybe rødder i orientalske traditioner. Selve massagen foregår ved at massøren ved hjælpe af hænder, fødder, knæ og albuer til at udøve tryk på dine muskler og akupressur punkter.

Samtidig vil massøren assisterer din krop ud i stræk og yder positioner og derved løsner op for de blokeringer som forhindrer livsenergien – Chi eller Qi – i at flyde frit.

Hvordan kan Thai massage hjælpe mig?

Thai massage er for dig som gerne vil opnå en bedre balance i krop og sjæl, og som måske ikke bryder dig om klassisk vestlig massage.

Med Thai massage kan du opnå samme gode resultater som med eksempelvis fysiurgisk massage eller andre former for traditionel massage som udbydes på de fleste massage klinikker. Den blide men effektive massage form kan hjælpe dig til bedre mobilitet, en højere grad af fleksibilitet i dine led, og samtidig en krop som er i harmoni med sig selv.

Hvor kan jeg få Thai massage i Billund?

Hvis du leder efter en dygtig Thai massør i nærheden af Billund kan du med fordel tjekke Tik Saras Massage. Tik Saras Massage har til huse i den jyske by Vejen nær Kolding, Billund og Vamdrup i en hyggelig lille klinik hvorfra den dygtige Tik Sara tilbyder såvel sports massage som cupping massage, Thai massage og Gua Sha massage.

Hvis du ønsker at booke en tid til Thai massage hos Tik Saras Massage kan du gøre dette via hjemmesiden tiksarasmassage.dk