skulder- & nakkesmerter

Hvad skal du gøre ved en frossen skulder?

Hvad skal du gøre ved en frossen skulder?

Det er meget normalt at uanset om du har et fysisk krævende job eller om du arbejder på et kontor, vil du opleve at din nakke og skuldre spænder op med tiden. Du kan oftest mærke det på mellem skulderbladene. Disse spændinger kan medføre smerter eller gener, som kan betyde at du kan være begrænset til at udføre andre opgaven, hvis det udvikler sig. Det kan være alt lige fra, når du skal bære en taske, piske sovs eller løfte lidt tungere ting. Det kan hurtigt blev en stor gene og udfordring for de fleste, men det findes der heldigvis en løsning på. Du kan vælge at opsøge en professionel kropsterapeut, som har forskellige løsninger og teknikker til at kunne lindre denne smerte eller gene, som du har i nakken eller skuldrene. 

Hvad er forskellen på en kropsterapeut og en kiropraktor?

Den primære forskel på at vælge en kropsterapeut frem for en kiropraktor er at du får en professionel fagperson, der ikke kun ser på den enkelte gene eller skade, men ser det som en del af kroppen. Her går kropsterapeuten ind og arbejder med det naturlige flow i kroppen, og får skabt en balance de steder der er til gene. Det vil gå hen og lindre den smerte eller gene som du vil opleve i primært nakke og skuldre. 

Hvilken kropsterapeut skal du vælge til en frossen skulder?

Det er mange flere end du tror, som får en frossen skulder, hvor den sætter sig fast. Det kan være ubehageligt og en stor gene i hverdagen. Her vil en kropsterapeut kunne gå ind og arbejde med den frosne skulder, så der bliver skabt en naturlig balance og flow i dine muskler og nerver. Vi kan her anbefale Den Blå Dør som kropsterapeut mod frossen skulder i Odsherred. Her kan du få en effektiv behandling og professionel service.