tandlæge

Hvilke behandlinger kan jeg få hos min tandlæge på Amager?

Hvilke behandlinger kan jeg få hos min tandlæge på Amager?

Bor du på Amager, kan du med fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz som din tandlæge. Når du vælger Tandlæge Henrik Budtz som din faste tandlæge på Amager, er du sikret en tandlæge, som kan tilbyde alle de gængse tandlægebehandlinger.

Ud over tand eftersyn med tilhørende tandrens kan der for eksempel være tale om fyldninger i tænderne, forebyggende parodontose behandling, isættelse af tandimplantat, montering af kunstig tandkrone, eller æstetiske tandbehandlinger så som tandblegning eller tandregulering.

Du kan også få akut hjælp til pludseligt opståede skader, for eksempel reparation af en flækket tand eller fjernelse af en tand ved kirurgi eller udtrækning.

Tandlægeskræk er ingen hindring hos Tandlæge Henrik Budtz

Lider du af tandlægeskræk? Det er faktisk ikke noget problem. Du bør i hvert fald ikke lade din angst lidelse stå i vejen for bevarelse af et sundt og funktionelt tandsæt.

Hos Tandlæge Henrik Budtz er de dygtige personaler særdeles erfarne hvad angår behandling af patienter med tandlægeskræk. Du skal blot gøre opmærksom på din tilstand i forbindelse med booking af behandlingen. Så vil der blive sat ekstra tid af til dig – og tandlæge såvel som tandplejere og klinikassistenter vil gå særligt forsigtigt til værks!

Tandbehandlinger til rimelige priser

Tandlæge Henrik Budtz er kendt for at levere en solid tandlæge service uanset hvilken behandling der er tale om – og det til aldeles fair priser.

Hos Tandlæge Henrik Budtz vil du altid på forhånd blive oplyst om prisen på en behandling før denne påbegyndes. Så har du mulighed for at takke nej til behandlingen hvis du ikke har råd. Tandlæge Henrik Budtz kan dog også tilbyde at din betaling bliver delt op i rater. På den måde slipper du for at betale det fulde beløb ad én omgang men kan så at sige bide det over i flere rater.

Bestil tid til tandbehandling på tandlaege-amager.dk.