ernæringsterapeut

Hvilken ernæringsterapeut skal jeg vælge?

Hvilken ernæringsterapeut skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge en ernæringsterapeut eller en kostvejleder, er det vigtigt, at du går efter en fagperson med en bred erfarings- og uddannelsesmæssig baggrund.

Der ud over er der en vis idé i at vælge en ernæringsterapeut eller kostvejleder som opererer i det område hvor du bor. Du kan nemlig godt få brug for at konsultere vedkommende personligt flere gange i løbet af dit forløb.

En ernæringsterapeutisk behandling giver altid det bedste resultat hvis man kan mødes face to face med sin kostvejleder. Og så vil din motivation for behandlingen blot øges.

Hvor finder jeg en ernæringsterapeut eller kostvejleder i århus?

I Århus finder du ernæringsterapeut og kostvejleder Frede Damgaard. Frede Damgaard har mange års erfaring med – og tilsvarende stor og dybdegående ekspertise inden for – human ernæring i alle dens afskygninger.

Hos Frede Damgaard kan du være sikker på at få den rette vejledning hvad angår din daglige kost. Din personlige kost plan vil blive sammensat med udgangspunkt i dine individuelle mål og behov. Du er garanteret en grundig udredning og en på én og samme tid professionel og personlig behandling hos Frede Damgaard som bestræber sig på at tilrettelægge kost planer som er inspirerende og nemme at overholde.

Du vil med den rette kost opnå et større overskud i hverdagen samt øget modstands dygtighed over for sygdomme og infektioner. Lider du af eksempelvis allergi eller en inflammatorisk tilstand som for eksempel ITB (Irritable Bowel Syndrome også kendt som irritabel tyktarm) vil du med en kost plan tilrettelagt i samarbejde med Frede Damgaard kunne opnå lindring af dine symptomer. Og så kan du oven i købet opnå et varigt vægt tabt hvis dette er dit mål.

Du kan læse mere om ernæringsterapeut Frede Damgaard, og kontakte Frede Damgaard med henblik på tilrettelæggelse af en sund kost plan.