psykolog østerbro

Hvorfor gå til psykolog?

Hvorfor gå til psykolog?

editorial

Der er faktisk mange gode grunde til at opsøge hjælp hos en autoriseret psykolog. Selv om du måske mest af alt forbinde psykolog behandling med psykisk eller mentalt syge mennesker vil du kunne få glæde af psykolog behandling i mange af livets faser.

I det følgende kan du læse mere om hvordan en psykolog kan hjælpe dig, også selv om du ikke har en klinisk diagnose.

Få hjælp til at bearbejde din sorg hos en psykolog

I vores samfund er der en slags konsensus om at sorg er en naturlig tilstand som er et menneskeligt livsvilkår og som man selv skal arbejde sig igennem. Men vi er alle forskellige som mennesker, og reagerer derfor meget forskelligt på et tab.

Uanset om du sørger over et dødsfald, en skilsmisse eller måske endda en fyring kan sorgen ramme meget hårdt. Tilstanden kan trække ud og faktisk udvikle sig til en decideret lidelse, eventuelt en svær depression.

Føler du at du står alene med din sorg, og har du svært ved at se lyset for enden af tunnelen, er der således vigtigt at du får hjælp til at sætte ord på din sorg og dermed få et forhold til den. Ellers kan du risikere at sorgen bliver en slags normaltilstand. Og derfor er det fuldt ud berettiget at få hjælp til håndtering af sorg hos en dygtig psykolog.

Lad din psykolog hjælpe med lavt selvværd

Er lavt selvværd kan påvirke mange aspekter af vores livskvalitet, og faktisk være bestemmende for hvordan vi håndterer forskellige situationer i tilværelsen. Med hjælp fra en psykolog kan du opbygge dit selvværd og dermed stå stærkere i forhold til at mestre dit eget liv.

Du kan få psykolog behandling på Østerbro hos autoriseret psykolog Renate Sommerstad – klik ind og bestil tid til en indledende konsultation på https://renatesommerstad.dk/.