alternativ behandler

Hvorfor opsøge en alternativ behandler?

Hvorfor opsøge en alternativ behandler?

Der er mange gode grunde til at opsøge en alternativ behandler, hvis du går og tumler med livsomstændigheder eller dårligdomme, som ikke lader sig behandle i det etablerede sundheds system. Der findes rigtig mange former for alternativ behandling, og danskerne benytter sig i stor stil – og med ditto succes – af flere af disse.

Et eksempel på alternativ behandling er akupunktur eller kiropraktik, som begge efterhånden er blevet anerkendte behandlings former, også i mange tilfælde dækket af den offentlige sygesikring. Og så er der flere mennesker, som finder lindring i behandlinger, so tager udgangspunkt i den åndelige og spirituelle verden – for eksempel clairvoyance eller klarsyn, som det kaldes på dansk.

Clairvoyance som alternativ behandling

Hvor traditionel healing så som kranio-sakral terapi eller akupunktur foregår med udgangspunkt i eksempelvis det østerlandske syn på det menneskelige legeme, vil healing ved clairvoyance inddrage fænomener så som tidligere liv og kollektivt ubevidste faktorer. Clairvoyance er en ultimativt holistisk tilgang til mennesket som bestående af en uendelig sjæl, som har forbindelse til alle andre sjæle i et stort netværk.

Gennem eksempelvis regressions hypnose vil du kunne finde svar på mange uudgrundelige spørgsmål, som vedrører din jordiske tilværelse. Har du svært ved at se hvorfor nogle ting i dit liv forholder sig på bestemte måder, kan svaret findes i foregående livs forløb, hvor dine handlinger kan have medført konsekvenser i din nuværende tilværelse. Dette kan hjælpe dig til bedre at forstå dig selv og de tanke og handle mønstre, som du ikke selv føler at du er herre over. Og så vil du kunne bruge terapien som et afsæt til at arbejde med dig selv og lære at mestre din tilværelse på et helt andet niveau.

Hvis du ønsker at benytte clairvoyance som healing redskab, bør du tage kontakt til en erfaren clairvoyant behandler. Du kan finde alternativ behandler i Slagelse på esteria.dk