kostvejledning

Kostvejledning - når din hverdag skal være mere sund

Kostvejledning - når din hverdag skal være mere sund

Går du rundt og mangler energi eller overskud i hverdagen? Er du ofte træt og uoplagt – og føler du dig eventuelt oppustet og utilpas, især efter måltider? Så kan det sagtens være at din kost er ude af balance. Og så kan du med fordel søge hjælp til ændring af en måske usund og uhensigtsmæssig livsstil hos en kostvejledning.

Hvordan kan en kostvejledning hjælpe mig?

En kostvejledning kan hjælpe dig med at få styr på din daglige kost – helt enkelt. Det handler i bund og grund om at få sine ernæringsmæssige behov dækket gennem det daglige indtag af fødevarer – og her er en kostvejledning din ekspert.

Hvem er Grundahl Kost og Sundhed?

Grundahl Kost og Sundhed er en kostvejleder virksomhed under ledelse af kostvejleder Maibritt Grundahl Hjorth. Hos Grundahl Kost og Sundhed kan du få vejledning omkring din diæt og om hvorledes du bedst sammensætter en sådan ud fra principperne omkring de vigtigste nærings stoffer og den rette kombination af disse. Når du tilmelder dig et forløb i kostvejledning hos Grundahl Kost og Sundhed, vil der altid blive taget udgangspunkt i din unikke historik og i din individuelle disposition.

Kostvejleder Maibritt Grundahl Hjorth vil vurdere din almene sundheds tilstand, og måle denne på flere parametre. Med baggrund i denne vurdering og i de objektive fund vil Maibritt Grundahl Hjorth foretage en bedømmelse af hvad der kan lade sig gøre i forhold til en eventuel livsstils ændring. Du vil få tilrettelagt et fuldt forløb, som du skal følge – og derfor er det vigtigt, at du er top motiveret for disse ændringer. Først da vil du kunne se resultater på den lange bane. Til gengæld vil du ikke blive skuffet. Grundahl Kost og Sundhed har en høj succes rate og en ditto grad af tilfredhed hos tidligere klienter.

Du kan læse mere om hvad et kostvejledning forløb hos Grundahl Kost og Sundhed indebærer på https://www.grundahlkostogsundhed.dk/