psykolog frederiksberg

Lad din psykolog på Frederiksberg hjælpe med det der tynger dig

Lad din psykolog på Frederiksberg hjælpe med det der tynger dig

editorial

Mange danskere går hvert eneste år til psykolog. I nogle tilfælde benytter psykolog klienter deres psykolog som en slags støtte og vejleder i forbindelse med en livskrise.

Det er ikke alle som formår at kæmpe sig ud af en sorg efter eksempelvis et dødsfald eller en skilsmisse på egen hånd. Og her kan en psykolog være en god hjælp.

Få gode terapeutiske samtaler hos en psykolog

Andre bruger psykologen i forbindelse med stress terapi. Kronisk stress er en lidelse som sætter sig varige spor i krop og sind. En psykolog kan hjælpe med at få sat ord på de oplevelser, som har ført til den frygtede sygdom, og med at give klienten et perspektiv på denne.

Endelig kan en psykolog hjælpe med decideret mentale lidelser som for eksempel angst og depression. Du behøver dog ikke at have en diagnose eller en henvisning fra din læge for at søge psykolog hjælp. Hvis du selv føler at du sidder fast et sted i dit liv hvor du ikke bryder dig om at være kan dr være rigtig god hjælp at hente hos en psykolog som praktiserer privat.

Du skal aldrig frygte at dine problemer bliver forklejnet eller bagatelliseret når du deler dem med en psykolog. Hos en psykolog handler det hele om dig – og psykologens fremmeste opgave er at hjælpe dig til at mestre din egen tilværelse.

Hvor kan jeg gå til psykolog på Frederiksberg?

Hvis du leder efter en dygtig psykolog nær din bopæl på Frederiksberg kan du med fordel tjekke autoriseret psykolog Niels Hellevad Jensen. Niels Hellevad Jensen har igennem flere år hjulpet mange mennesker med angst, depression, stress eller lavt selvværd med at rede trådene ud og skabe overblik over tilværelsen.

Du kan læse mere om psykolog Niels Hellevad Jensen, og bestille tid til en indledende konsultation, på https://psykologhuseticity.dk/