mad

Lækker italiensk take-away i Esbjerg

Lækker italiensk take-away i Esbjerg

Arbejder du i Esbjerg og har ikke kantineordning? Du har svært ved at få lavet en spændende madpakke og ender ofte med de samme uinspirerende klap-sammen-madder? Prøv at tjekke forslag til nemme frokoster, du kan forkæle dig selv med indimellem; https://lapro.dk/

Hvis du elsker italiensk mad; parmaskinke, gode oste, pesto, godt brød osv., er der en mulighed for en noget mere spændende frokost i Esbjerg. Det kan også køre forbi efter arbejde og spise lidt af Italien som aftensmad, men antipasti er rigtig god som frokost.

Erfaring med italienske fødevarer

Og hvem vover så at åbne en italiensk delikatesse-take-away forretning i en stor provinsby som Esbjerg, hvor burgere, pizza, pomfritter mm. sælger godt? Det gør Kjeld, der er uddannet kok og har nogle års erfaring med ost og at importere italienske fødevarer. 

Ejeren af La Prosciutteria ved en masse om italienske fødevarer, så hvis du har lyst til at tale om italiensk mad og ingredienser, er Kjeld frisk på at fortælle baggrundshistorier og udbrede lidt viden.

La Prosciutteria går op i, at du som kunde får en god oplevelse ved hvert besøg i butikken og information om det, du køber. Måske har du været i Italien og får genoplevet lidt af minderne med smagen af parmaskinke, parmasanost og pesto.

Antipasti er også velegnet hverdagsmad

Du tænker muligvis på antipasti som lækre snacks, du kan tage med hjem til weekenden og nyde til et glas vin. Men Kjeld ønsker, at det sultne folk tænker i nye baner, da antipasti også er lækker hverdagsmad. La Prosciutteria sælger derfor frokost antipasti-kasser.

Hvis du besøger butikken, bliver du nok inspireret, da der er delikatesser fra hele Italien. De udvælger omhyggeligt deres producenter og varer for at få den bedste kvalitet og håndværk. Især fødevarer fra Parma og omegn og deres parmaskine og Parmigianoost er en favorit.