massage herning

Moderne og grønt massage koncept stormer frem

Moderne og grønt massage koncept stormer frem

editorial

Det moderne samfund er som en stor maskine med massere af tandhjul. For virksomhederne handler det om at finde ud af hvor i maskinen de kan passe ind. Hvor er der plads til at de bygger deres tandhjul. Hvis det blot havde været sådan, havde det været at stifte succesfulde virksomheder. Problemet er at maskinen hele tiden ændrer sig. Størrelsen og formen skifter. Pludselig oplever virksomheden at deres tandhjul ikke længere passer ind der, eller er blevet helt mast. De gode virksomheder holder øje med disse ændringer i maskinen. Men det er svært. For maskinen er fuld af maskindamp. Ingen kan se fremtiden og forudse hvordan markedet ændre sig eller hvilke tendenser der er lige om lidt.

En virksomhed som har været eminent til netop at se igennem dampen og finde en plads og bygget et tandhjul der passer ind er RaskRask.

 

Hvad er konceptet?

RaskRasks koncept er simpelt. I stedet for at du tager ned på en massageklinik, så kommer massøren hjem til dig. Det er lige meget om du ønsker massage i Holstebro, massage i Herning eller ude på landet. Vi har massører i hele landet.
Det giver blandt andet en bedre pris, fordi forretningslokalerne er sparet væk.
RaskRask har desuden udvidet konceptet fra orginalt kun massører. Nu omfatter det også personlige trænere, yoga instruktører og frisører. Personlig træning og yoga kan også finde sted udendørs i en park som du vælger og kan foretages i grupper.
Samtidig hjælper RaskRask massørerne med at fokuserer på kunden. Det gør de ved at tage sig af alt det administrative. Massøren skal blot møde op hos kunden, massere og tage hjem igen. Alt andet tager RaskRasks hovedkontor sig af. Det fører til en bedre ydelse og service, mens det gør livet nemmere for massørerne.

Men hvorfor er det smart?

Konceptet passer netop ind i samfundsmaskinen. Det gør det ved at fokuserer på et helt centralt element i det moderne samfund. Nemlig, at det går stærkt. Folk har aldrig haft mere travlt end de har i dag. RaskRask fokuserer på, at kunden får en service på kundens vilkår. Når de har tid, om det er søndag aften, og hvorhenne de gerne vil. Om det er hjemme hos dem selv, på kontoret eller et andet sted. Ikke alene er det praktisk, men det er også meget tidsbesparende for kunden.

Desuden er massage i sig selv relevant for nutidens borgere. I direkte forbindelse med travlheden, bliver folk sygemeldt i lange baner med stress. Ved at få en times massage bliver man tvunget til at gå ned i gear og slappe af. Det er en times mindfulness, hvor man kan samle tankerne og stresse af.
Mere praktisk så sidder flere og flere på kontor. De fører til de klassiske skader; ondt i ryggen, ondt i nakken og ondt i skulderen. Problemer som bliver løst af massage. 

 

Hvordan er det grønt?

Samtidig spiller konceptet ind i den globale mega trend som er bæredygithed. Det er en slags deleøkonomi, hvor kunden deler sit hjem med massøren under massagen. På den led spares co2’en fra forretningslokalerne væk. Både i opvarmning og strøm.
Samtidig spares co2’en fra at kunden kører til massagen og hjem også. Til gengæld skal massøren jo hjem til kunden? Men de fleste af massørerne er på cykel og det er ofte kun når der skal rejses uden byes at bilen bliver taget i brug. Samtidig sørger RaskRasks IT system for at kunden bliver sat i kontakt med de nærmeste massører, så transporten bliver så kort som muligt.
RaskRask har som sagt et hovedkontor hvor de administrative ting bliver ordnet. Men selv her bliver der tænkt grønt. Det er svært ikke at udlede noget co2. Men selv det lidt der bliver udledt bliver der gjort op for. RaskRask betaler nemlig til initiativet ‘Ingen CO2’. RaskRask betaler så der sørges der for at blive plantet træer og investeret i vedvarende energi, som vil mindske udledningen af co2 med dobbelt så meget som RaskRask udleder.