nødder

Nødder er en let og nem snack at have med på farten

Nødder er en let og nem snack at have med på farten

Nu er nødder jo ikke noget, som man skal lade det gøre ud for at aftenmåltid, selvom man måske har blandet nogle spændende pistacienødder, valnødder, cashewnødder med videre sammen til en lækker salat, så bør nødderne blot være en del af salaten.

Men om man er til blandede nødder, eller man kan lide sine nødder som en enkelt type, man køber i butikker eller selv samler ind, så er det virkelig en behændig snack at have med at gøre.

Det er ikke en snack, der fylder særligt meget, og man kan nemt lige tage en håndfuld at spise, medmindre man selvfølgelig skal fjerne noget skal eller lignende, men den slags kan være ren terapi for folk at slappe af med at gøre.

Men selv hvis man vitterligt er på farten, så kan man lige dykke ned i en pose med nødder og få sig et energiskud til kroppen, så man ikke går helt kold i løbet af dagen.

Sådan en god pose nødder kan også holde længe, for man vil hurtigt opleve en lækker mæthedsfornemmelse, der kan holde længe; så selvom man nogle gange kan føle, at nødder koster en del – selvom afgifterne er blevet sænkede på nødder – så får man også en del for ens penge i den forbindelse.

En god pose med nødder kan føles næsten bundløs, hvorfor man skal huske at lukke den tæt, hvis man ikke kan afslutte den på farten, hvilket man sjældent kan, så nødderne kan holde sig friske i lang tid.

Selv hvis man ikke bruger nødderne som snack, kan man – som vi har indledt denne artikel med – også bruge dem som supplement i mange forskellige retter.

Dette gælder både, om det er hovedretter, desserter eller videre, og så findes der netop så mange forskellige afarter, at man næsten aldrig når at opleve alle de typer af nødder, som man kan få fingre i.