øreakupunktur

Øreakupunktur - en behagelig behandlingsform

Øreakupunktur - en behagelig behandlingsform

Døjer du med en følelse af ubalance i krop og sind – og føler du, at du har brug for en ekstra håndsrækning til at få det bedre? Så kan du med fordel prøve øreakupunktur.

Hvad er øreakupunktur?

øreakupunktur er et system som – i lighed med zoneterapi – betjener sig af en række trigger punkter. Disse sidder dog i i dette tilfælde ikke under fødderne men i stedet på det ydre øre. Behandlings formen tager således udgangspunkt i øret som en slags mikro system, ifølge hvilket hele kroppen er repræsenteret i og på det ydre øre ved specifikke punkter. Diverse ubalancer i kroppens energier behandles ved at stimulere det punkt på øret, som svarer til den problematiske kropsdel.

Til øreakupunktur kan anvendes så forskellige remedier som nåle, frekvens, strøm, manuelt pres, eller de såkaldte kugle plaster, som tilføjer et tryk på punktet. øreakupunktur er et rigtig godt og effektivt supplement til andre alternative behandlings former så som traditionel akupunktur, zoneterapi eller diverse krops behandlinger. Der er ikke noget ubehag forbundet ved øreakupunktur, og heller ingen bivirkninger. øreakupunktur er kendt for at have en temmelig kraftig effekt på kroppen og på psyken, og anvendes derfor især i forbindelse med afvænning og rygestop.

Du kan også bruge øreakupunktur når du ønsker lindring af smerter eller har brug for at opnå en bedre mental balance. Når en terapeut behandler ved hjælp af øreakupunktur som supplement til en anden behandling, vil du opleve virkningerne af denne som meget mere kraftige.

Hvem kan tilbyde øreakupunktur i Korsør?

Hvis du ønsker at forsøge dig med øreakupunktur, kan du trygt kontakte Klinik Dam. Her tilbydes blandt andet øreakupunktur som et led i stress og angst behandling samt til afvænning af sukkertrang, rygning og andre afhængigheder. Klinik Dam har mange års god erfaring med øreakupunktur som et led i disse behandlinger. Læs mere på klinikdam.dk