restaurant

Oplev de finere nuancer i dansk mad på din lokale restaurant

Oplev de finere nuancer i dansk mad på din lokale restaurant

Går du og leder efter et lækkert spisested, som kan udgøre rammen for en romantisk aften for dig og for dit hjertets udkårne? Eller har du brug for en restaurant som egner sig til firma repræsentation over for udefra kommende kunder eller forretnings forbindelser? Så kan det godt være lidt op ad bakke, hvis du er bosat uden for de større byer.

Der kan være utroligt langt imellem de decideret kulinariske oplevelser, når man er bosat i provinsen – men dette er heldigvis ved at ændre sig. Flere og flere iværksættere inden for restaurations branchen vælger at åbne caféer, restauranter eller kroer uden for København og landets andre metropoler. Provinsen bliver mere og mere farverig i disse år – især på den gastronomiske front. Og Sønderjylland er ingen undtagelse.

Hvor finder jeg en gourmet restaurant i Fredericia?

Da kokke duoen Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard efterhånden havde oplevet hvad der kunne opleves, og lært hvad der kunne læres på de mest kendte og velrenommerede top restauranter i Hovedstaden, valgte de at vende næsen hjemad mod den sønderjyske marsk og åbne en gourmet restaurant i Tønder under navnet Restaurant ROS. Restaurant ROS blev hurtigt så stor en succes, at de to dygtige kokke kort tid efter valgte at åbne søster restauranten Restaurant ROS i Fredericia.

Dette betyder, at du også i Fredericia nu kan få gourmet mad i øjenhøjde, som Marcel og Steffen selv benævner deres kokkekunst. Du kan forvente serviceminded og smilende betjening samt mad, som er fremstillet af årstidens grøntsager og kød, som fortrinsvis stammer fra lokale økologiske producenter. Menuerne vil altid være sammensat med sans for de fineste smags nuancer og serveret i selskab med vin, som er særligt udvalg til at komplimentere hver enkelt ret.

Hvis dine tænder allerede nu løber i vand, kan du læse mere og booke dit bord på restaurantros.dk