meditation bevægelse

Opnå større velvære med meditation i bevægelse

Opnå større velvære med meditation i bevægelse

Vil du gerne opnå alle fordelene ved meditation, men har du svært ved at sidde stille i længere tid? Så kan du overveje at prøve Qi Gong.

Hvad er Qi Gong?

Qi Gong er, kort fortalt, meditation i bevægelse. De bevægelser der udføres under udøvelse af Qi Gong er udformet i overensstemmelse med den ældgamle viden fra traditionel kinesisk medicin, som tager udgangspunkt i den livs filosofi som kaldes for Taoismen.

Qi Gong udføres stående og med bløde, langsomme bevægelser, som understøtter et naturligt og helende åndedræt. Dermed opnås den særlige meditative tilstand, som er kendetegnende for Qi Gong. Du vil således kunne meditere uden at skulle sidde stille, hvilket kan være rigtig svært for mange mennesker. Når du udøver meditation i bevægelse vil du kunne opnå en lige så høj grad af fordybelse og indre ro og balance som du kan gennem konventionel meditation.

Hvorfor dyrke Qi Gong?

Qi Gong er for dig som ønsker at komme i kontakt med din krop, og skabe forbindelse mellem krop, sjæl og spiritualitet. Med Qi Gong kan du styrker dine led, sener, muskler og nervesystem samt dit immunforsvar samtidig med at du fremmer din naturlige udrensning og reducerer symptomer på angst, stress eller depression. Du kan på længere sigt forbedre din hukommelse og din evne til at fokusere og lære nye ting. Og så kan du opnå indre ro, fred og dyb velvære, i takt med at du lærer mindfulness gennem øvelserne.

Hvor kan jeg dyrke meditation bevægelse i København?

Hvis du leder efter et center hvor du kan dyrke meditation i bevægelse i København kan du med fordel tjekke det centralt beliggende Qi Gong København. Qi Gong København finder du i Nyhavn, nærmere betegnet i Toldbodgade, i gåafstand fra metro stationen ved magasin på Kongens Nytorv. Hos Qi Gong København kan du få spændende og givende kurser i medicinsk Qi Gong efter Biyun metoden. Du kan læse mere på qigongkurser.dk