værtshus

Sådan finder du det bedste værtshus på Amager

Sådan finder du det bedste værtshus på Amager

Leder du efter et hyggeligt værtshus på Amager? Her får du en mini-guide til, hvordan du kan finde det bedste værtshus på Amager. Der er mange at vælge imellem, men når du først finder det bedste, vil dette sikkert blive dit næste stamværtshus. Men hvordan finder man så dette sted? Her får du tips til at finde det bedste værtshus og endda et konkret bud på det bedste værtshus.

Dette bør du kigge efter

Først og fremmest bør du lede efter det, der tiltrækker dig og din omgangskreds. Kan I lide at spille spil? Rafle? Drikke gode øl? Eller farverige cocktails?
Der er et værtshus til enhver smag. Nogle vil gerne have en rigtig hyggelig bodegastil, men andre gerne vil nyde sine genstande på et værtshus, der er indrettet mere moderne. Ligegyldigt hvad du er til, kan du sikkert finde et godt værtshus på Amager – herunder får du et konkret forslag.

Amagerport Vinstue er det bedste værtshus på Amager

Når du skal vælge et værtshus på Amager, må du om ingen omstændinger glemme at kigge på Amagerport Vinstue.

Dette værtshus er indbydende og hyggeligt, og det har eksisteret i over hundrede år – vinstuen blev grundlagt i 1917. Her kan du nyde et godt glad vin i godt selskab, mens du er omringet af en atmosfære, der er både historisk, nostalgisk og hyggelig.

Du finder værtshuset på Christmas Møllers Plads, og derinde fra er der en fantastisk udsigt mod Christianshavn og Vor frelsers Kirke.

Værtshuset har åbent hver eneste dag fra klokken 8 om morgenen og indtil klokken 24. Når du først har gjort dig bekendt med stedet, er du helt sikkert ikke klar til at forlade det allerede til midnat – dette er nemlig klart det bedste værtshus på Amager. Så har du et sted at slå dig løs , alene eller med vennerne.