skulderproblemer

Skulderproblemer kan være vidt forskellige i omfang og seriøsitet

Skulderproblemer kan være vidt forskellige i omfang og seriøsitet

Du kender nok udtrykket med “tennisalbue”, hvor man får ondt i albuen, når har spillet for meget tennis, ikke har varmet op, varmet ned, eller man er kommet tilbage efter en længere pause.

Det kan fortsætte op til skulderen og forplante sig hertil, hvis man ikke passer på.

Mange os, om vi dyrker sport eller ej, har også en tendens til at spænde i kroppen, både når vi arbejder, men også når vi holder fri, hvilket kan sætte sig sig som spændinger i skulderen, der kan sidde der i længere eller kortere tid.

Måske har man lige lavet en forkert bevægelse med skulderen, som de fleste af os kender, og så får man krampe i skulderen, hvorefter man lige skal holde den i ro, til den kan komme sig igen.

Så kan man også brække eller forstuve skulderen, og så er man nok oppe i et længere behandlingsforløb derefter.

Det kan jo også være myoser i skulderen eller lignende, som man lige skal have gjort noget ved.

Hvad skal der gøres ved de skulderproblemer?

Nogle af de mindre problemer kan måske “bare” afhjælpes med, at man tager sig et varmt bad, så man får løsnet op i kroppen, eller man skal have sig en omgang massage, om den er professionel eller bare af ens bedre halvdel – nogle gange en kombination af begge.

Andre gange er man måske oppe i noget med at få støtte og indpakning til skulderen, så den kan få lov til at sætte sig på plads igen.

Måske skal man et smut forbi en kiropraktor, der kan sætte ens skulder tilbage, hvis den er gået af led.

Nogle gange skal man måske igennem et genoptræningsforløb, fordi man har skadet skulderen, fået et stort sår på den, en hudafskrabning eller andet, hvoraf noget måske kan klares med plastre.

Det kan de professionelle hjælpe dig meget mere med, hvilket kunne være https://reumatologiklinikken.dk/skulderklinikken/