psykolog

Slip fra af den onde cirkel med hjælp fra en psykolog

Slip fra af den onde cirkel med hjælp fra en psykolog

Går du rundt med en følelse af ikke at slå til, ikke udleve dit fulde potentiale, eller måske være fastlåst i tvangsagte tanker og handlinger? Så bør du overveje at opsøge en dygtig psykolog.

Hvem kan få hjælp hos en psykolog?

Alle kan få hjælp hos en psykolog. Det er ikke nødvendigt at have en diagnose på en bestemt mental lidelse for at kunne søge hjælp hos en psykolog. Det er heller ikke nødvendigt med en henvisning fra en læse.

Hvis du ønsker at gå til psykolog er det blot et spørgsmål om at tage kontakt til en privat praktiserende én af slagsen. Her vil du kunne få en god samtale partner, terapeut og coach i eet. Og du vil altid selv kunne bestemme hvornår du ikke længere har behov for psykolog behandling.

Hvad kan jeg opnå med et behandlings forløb hos en psykolog?

Hvis du føler at du er kørt fast i en nedadgående spiral hvad angår uhensigtsmæssige tanker og handle mønstre kan samtale terapi godt være vejen ud af denne. Mange mennesker, som har benyttet en psykolog i løbet af deres liv, beretter om en følelse af at blive hørt og forstået.

Samtidig får man hos en psykolog mulighed for at sætte ord på de tanker og følelser som dominerer éns hverdag. Herigennem kan man opnå en forståelse af de dynamikker som ligger til grund for de hæmninger man oplever i sit liv. Og så er det pludselig meget nemmere selv at tage styringen.

Hvor kan jeg gå til psykolog i Odense?

Hvis du søger en dygtig og kompetent psykolog i Odense kan du altid tage kontakt til autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann.

Jens Henrik Thormann har mange års erfaring inden for samtalebaseret terapi for både børn, unge og voksne. Book tid til en indledende konsultation på psykologpraksis-odense.dk