stress kursus

Styrk din faglige baggrund med et stresskursus

Styrk din faglige baggrund med et stresskursus

Står du i en situation, hvor du har til opgave at hjælpe mennesker, som er i fare for at gå ned med stress? Så kan du med stor fordel tage et kursus i stress håndtering som udbydes af Center for Beredskabspsykologi.

Kurser i stresshåndtering hos Center for Beredskabspsykologi

Center for Beredskabspsykologi tilbyder ikke kun terapi og hjælp til behandling af akut psykisk traume. Hos Center for Beredskabspsykologi kan du også deltage i spændende og inspirerende kurser og blandt andet stress håndtering, kirse og kollega støtte samt det der kaldes psykotraumatologisk intervention.

Visse af kurserne hos Center for Beredskabspsykologi, blandt andre det sidst nævnte, henvender sig til andre professionelle behandlere så som for eksempel klinisk traumepsykolog og psykiatere. Men sidder du som ansvarlig for trivslen i en virksomhed, for eksempel som HR manager, kan du sagtens tilmelde dig et stress kursus hos Center for Beredskabspsykologi.

Hvad kan jeg lære på et stresskursus?

På kurset ”Få styr på stress”, som afholdes hos MBK Kursuslokaler i København, kan du få et indblik i de nye paradigmer som foreskriver en helt anderledes måde hvorpå vi kan tænke, tale og skrive om stress.

Ved at ændre narrativet omkring stress og håndtering af stress vil det være muligt at komme tættere på en løsning af problemet. En ny tilgang til stress vil tage udgangspunkt i den metakognitive tilgang til stress psykologi – en tilgang som ifølge al evidens tyder på at være endog særdeles effektiv i forbindelse med stress.

På kurset vil du blive introduceret til redskaber og teknikker som kan hjælpe dig til at hjælpe andre mennesker i stressede situationer. Du vil samtidig få mulighed for at afprøve disse, og træne praktisk anvendelse af den svære stress samtale. Kurset vil give dig et helt nyt perspektiv på stress og styrke din evne til at hjælpe mennesker omkring dig.

Du kan tilmelde dig stress kurset via hjemmesiden https://www.beredskabspsykologi.dk/kurser.