børnetandlæge

Tag dit barn med til børnetandlæge i Virum

Tag dit barn med til børnetandlæge i Virum

Gode vaner skal grundlægges tidligt – og dette gælder især den gode mundhygiejne. Hvis du ønsker at give dit barn de bedste forudsætninger for at bevare sit blivende tandsæt sundt og funktionelt hele livet igenne bør du således hjælpe det til at passe sine tandlæge besøg.

Igennem mange årtier har den kommunale skoletandlæge ordning været officiel i alle skoler landet over, og børn i den skolesøgende alder tilbydes gratis tandlæge til de er fyldt atten år. Det er dog ikke altid at kvaliteten af denne tandpleje svarer overens med dit barns behov eller dine forventninger. Og så er du faktisk fri til at vælge en hvilken som helst tandlæge til dit barn under den gratis tandlæge ordning.

Vælg den bedste børnetandlæge i Virum

Er du og din familie bosat nord for hovedstaden, nærmere betegnet i Virum, Holte, Lyngby eller andetsteds i Rudersdal Kommune? Så kan du med fordel vælge Tandklinikken for Små og Store som din faste børnetandlæge.

Hos Tandklinikken for Små og Store finder du udelukkende dygtige og erfarne personaler i form af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere som alle har særlig træning i at håndtere tandbehandling af børn og unge.

Du kan faktisk vælge at lade Tandklinikken for Små og Store varetage hele familiens tandbehandlinger, og således få endnu bedre mulighed for at give dit barn en god oplevelse med sine første tandlæge besøg.

Når I sammen kan gå til tandlæge, og barnet kan se at det ikker er farligt, styrkes barnets tillid til tandlægen og tryghed ved situationen. Du vil opleve at dit barn ikke vægrer sig ved at gå til tandlæge når det er en oplevelse I har sammen. Og på den måde kan barnet få genopbygget et sundt forhold til de årlige eller halvårlige tandlæge besøg.

Book tid til konsultation hos Tandklinikken for Små og Store på hjemmesiden intellident.dk