tandlæge

Tandlægeskræk? Få den bedste hjælp hos din tandlæge

Tandlægeskræk? Få den bedste hjælp hos din tandlæge

Mange danskere springer hvert år det anbefalede tandlæge besøg over – og det skorter ikke på mere eller mindre gode undskyldninger herfor. De tre mest almindelige er økonomi, tidsmangel – og tandlægeskræk. Men hvor de to første er virkeligt dårlige undskyldninger, er der trods alt et vist hold i nummer tre.

Jeg lider af tandlægeskræk – hvad skal jeg gøre?

Hvis din primære grund til at springe tandlæge besøget over grunder i en decideret angst tilstand, bør du faktisk opsøge en behandler. Der findes en del terapeuter med speciale inden for behandling af denne form for angst, som i øvrigt er en ganske reel lidelse, og derfor ikke bør gøres til genstand for bagatelisering eller forhånelse.

Ofte skyldes tandlægeskræk en eller flere dårlige oplevelser med tandlæger i den tidlige barndom eller ungdom – tandlæger, som ikke forstår sig på patienter, og derfor farer for hårdhændet frem, er skyld i mange tilfælde af tandlægeskræk.

Som patient er man i tandlægens stol prisgivet tandlægens temperament, hvilket kan virke stress fremkaldende hos selv den mest hårdføre. Til alt held er langt de fleste tandlæger anno 2019 langt mere empatiske og medmenneskelige i deres fremgangsmåde, og anerkender, at patientens ve og vel har en stor betydning for vedkommendes helbred og mundhygiejne.

Tandlæge Mille Kjær – tandlæge i Vallensbæk

Du skal også selv anerkende vigtigheden i at kunne stole på din tandlæge. Derfor kan du med fordel vælge dig en tandlæge, hvor du føler dig godt tilpas. Er du bosat i Vallensbæk eller nærmeste omegn, kan du for eksempel besøge tandlæge klinikken Tandlæge Mille Kjær. Hos Tandlæge Mille Kjær vil du få en tandlæge behandling, som er både personlig og samtidig meget professionel. Tandlæge Mille Kjær er særdeles opmærksom på at give dig den mest positive oplevelse med dit tandlæge besøg som overhovedet muligt. Du kan kontakte Tandlæge Mille Kjær via hjemmesiden milletand.dk